5 Beste Smoothie Bekers: Mooi, Praktisch & Hygiënisch

Het vinden van een goede smoothiebeker is soms lastig, omdat er zoveel verschillende soorten en maten bekers zijn. Veel smoothiedrinkers zijn daarom op zoek naar de beste draagbare beker voor hun favoriete smoothies. Om je ideale beker te kunnen vinden, zijn er een aantal functies vereist aan de bekers die ze geschikt maken voor het vervoeren en drinken van smoothies.

In dit artikel ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de beste smoothiebeker voor jouw smoothies. Bij het uitzoeken van de bekers hebben wij met de belangrijkste details rekening gehouden om de ideale bekers voor jouw smoothie te vinden. Als je verder leest, vind je de beste keuzes voor smoothiebekers die het handigst en best te gebruiken zijn voor jouw smoothies.

Wat maakt een smoothiebeker een goede smoothiebeker?

Een beker is een goede beker voor smoothies, als je je smoothie er zowel in kan bewaren als uit de beker kan drinken. De beker moet de smoothie goed koud houden, zodat hij voor langere tijd vers gehouden kan worden en je hem mee kan nemen naar je werk of wanneer je op pad gaat. Ook moet de beker om deze reden goed waterdicht zijn, zodat de smoothie niet zal morsen tijdens het vervoeren van de smoothie.

De factoren die een smoothiebeker een goede smoothiebeker maken, zijn:

  • De beker moet bestendig zijn tegen morsen, want niemand vindt het prettig om te maken te krijgen met een lekkende smoothiebeker.
  • De beker moet de temperatuur goed kunnen regelen zodat de smoothie lang koel en vers blijft.
  • Ook moet de beker goed te hergebruiken zijn en lang meegaan. Hij moet bestand zijn tegen wassen en hergebruik, zonder dat hij gemakkelijk deuken of schade krijgt of na een tijdje gebruiken gaat lekken.
  • Het is ook nog een pluspunt als de smoothiebeker een leuk design of leuke kleur heeft.

Greens Steel Beast vacuümgeïsoleerde beker

Als je je smoothies super serieus neemt, dan is deze beker perfect voor jou, want dit is de beste smoothiebeker die je kan kopen.

Deze beker is vacuümgeïsoleerd en heeft een dubbele wand. Dat deze beker een dubbele wand heeft, betekent dat je smoothies veel langer koud zullen blijven. Ook zorgt het ervoor dat je warme dranken warmer blijven. De beker komt ook met een spatwaterdicht deksel, twee herbruikbare rietjes en een reinigingsborstel om deze rietjes te reinigen. De beker kan in verschillende maten gekocht worden: 550 ml, 800 ml en ook nog 1000 ml. Zo is er voor elke maat smoothie een beker.

Deze smoothiebeker heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en zal erg lang meegaan, waardoor je zeker weet dat je waar krijgt voor je geld en goed kan genieten van je smoothies met deze beker.

BPA-vrij

BPA is een chemische stof die vaak wordt gebruikt bij de productie van bepaalde kunststoffen om deze kunststoffen te verharden, zodat ze gebruikt kunnen worden als drinkbekers of borden. Deze stof wordt het meest gebruikt om waterflessen en bekers te maken en te verharden.

BPA is echter een krachtige en schadelijke chemische stof die veel verschillende ziektes kan veroorzaken zoals kanker, hormonale problemen, enzovoort.

BPA kan als het gebruikt wordt bij het maken van drinkbekers uit de drinkbeker lekken en in hetgeen wat je drinkt terecht komen, waardoor je blootgesteld wordt aan de schadelijke effecten van het BPA. Op deze manier is er een grote kans dat het binnenkrijgen van BPA gezondheidsrisico’s meebrengt.

Roestvrij staal

Deze beker is van het beste soort roestvrij staal gemaakt. Dat zal raar klinken, want wat maakt het het beste roestvrij staal? Er bestaan verschillende soorten roestvrij staal die gebruikt worden voor de productie van producten.

Deze beker bestaat uit 18/8 roestvrij staal, wat betekent dat het 18% uit chroom bestaat en 8% uit nikkel. Deze samenstelling van twee verschillende soorten metaal is een goede keuze van samenstelling. In termen van taaiheid, afwering van roest en glans is dit de beste samenstelling voor de beste kwaliteit beker.

Deze 18/8 samenstelling van staal is wel een duurdere samenstelling van staal dan andere soorten roestvrij staal. Je krijgt voor deze samenstelling van roestvrij staal wel de beste kwaliteit beker die je maar kan krijgen. Het is een stevige en langdurig meegaande beker.

“Als je op zoek bent naar de beker die alles heeft wat je zoekt, dan is deze beker zeker een aanrader.”

De Yeti Rambler-beker met rietje

Als je op zoek bent naar een beker die van een goede kwaliteit is en lang mee zal gaan, dan is deze beker een goede keuze. Deze beker heeft namelijk een vacuümisolatie, zoals alle andere Yeti-bekers, en komt daarnaast ook nog met een rietje dat in de vaatwasmachine kan en speciaal is ontworpen voor de beker, en daarom altijd goed op zijn plaats zal blijven.

Doordat deze beker geïsoleerd is, zullen je drankjes altijd koud of warm blijven voor lange tijd. Je hoeft hierdoor nooit ijsblokjes in je smoothie te doen zodat je smoothie langer koud zal blijven of je warmere dranken meerdere keren op te warmen als je je drankje even vergeten bent.

Het drinken wordt extra makkelijk gemaakt door het prettig te gebruiken herbruikbare rietje. Doordat het rietje speciaal gemaakt is voor de beker, zal het drinken alleen maar prettiger zijn, want het zal altijd goed op zijn plaats blijven. De deksel is namelijk ontworpen met een soort ingebouwde stop die het rietje vast zal houden en niet zomaar zal bewegen of uit de beker zal komen als je aan het drinken bent.

De inhoud van de beker is ook perfect voor smoothies. Hij heeft namelijk een inhoud van ongeveer 770 ml waardoor je de perfecte portie aan smoothie in de beker kan doen. De inhoud van de beker, gepaard met de isolerende functie van de beker, maakt dat je de smoothie niet in één keer hoeft op te drinken zolang hij koud is, maar je er voor een paar uur van kan genieten.

Tenslotte zijn de bekers van Yeti gemaakt van BPA-vrij plastic. Hierdoor weet je zeker dat het gebruiken van de bekers veilig is, hoef je je niet druk te maken over deze chemicaliën en kan je zonder zorgen je smoothie drinken. Ook zijn de beker en het rietje vaatwasmachinebestendig waardoor het schoonmaken van de beker gemakkelijk is.

Bovendien heeft de beker een No Sweat Design. Dit betekent dat je handen niet nat zullen worden van de condensatie die van je koude drankjes afkomt als ze in een drinkbeker zitten. je handen zullen dus droog blijven tijdens het drinken van je smoothie. Tenslotte heeft de beker een Duracoat topcoat, wat betekent dat de kleur en buitenkant van de beker niet zullen barsten en de buitenkant van de beker niet zomaar zal vervagen, waardoor de beker lang mee zal gaan.

De BlenderBottle Loop Top Shaker

Ben je op zoek naar een beker die betaalbaar en van goede kwaliteit is, dan is deze beker zeker een aanrader. Deze fles komt in verschillende maten, waardoor je zeker weet dat je er een maat is voor jouw voorkeur. Een voordeel van deze beker is dat hij geen geuren of smaken van smoothies vasthoudt na het gebruik, wat vaak voorkomt bij plastic drinkbekers.

Deze speciale beker wordt door zijn betaalbaarheid en goede kwaliteit door veel smoothieliefhebbers met liefde gebruikt. De beker komt met een klassiek shaker-ontwerp dat een afgeronde basis heeft voor een betere mening van de smoothie, en een Blenderball. Dit is handig wanneer de smoothie een tijdje in de koelkast heeft gestaan en weer even opnieuw gemixt moet worden zodat de smoothie weer perfect is om te drinken.

Ook heeft deze beker een speciale spout guard om uit te drinken. Deze spout guard zorgt ervoor dat er geen ziektekiemen op het drinkoppervlak komen en de beker goed afsluit, zodat de smoothie niet zomaar morst. Deze spout guard zorgt ervoor dat je drinktuit schoon blijft en er geen smoothie aan de tuit blijft zitten, omwille van de hygiëne.

De beker is bovendien ook BPA-vrij, wat betekent dat je zonder zorgen uit de beker kan drinken. BPA is een chemische stof die vaak wordt gebruikt bij de productie van bepaalde kunststoffen om deze kunststoffen te verharden zodat ze gebruikt kunnen worden als drinkbekers of borden. Deze stof wordt het meest gebruikt om waterflessen en bekers te maken en te verharden.

BPA is echter een krachtige en schadelijke chemische stof die veel verschillende ziektes kan veroorzaken zoals kanker, hormonale problemen, enzovoort. Het is dus verstandig om bekers met BPA te vermijden zodat er geen kans is op gezondheidsproblemen.

BPA kan, als het gebruikt wordt bij het maken van drinkbekers, uit de drinkbeker lekken en in hetgeen je drinkt terecht komen. Hierdoor word je blootgesteld aan de schadelijke effecten van het BPA en is er dus een grote kans dat deze stof gezondheidsproblemen zal veroorzaken.

De beker is ook ftalaatvrij. Ftalaten zijn chemische verbindingen die gebruikt worden als weekmakers. Weekmakers zijn additieven die plastic flexibel in gebruik maken. Soms worden deze weekmakers gebruikt in het plastic van drinkbekers. Het gebruik van deze stof is de laatste jaren alleen niet meer gebruikelijk omdat het een schadelijk effect kan hebben op je lichamelijke gezondheid. Het gebruik van bekers die niet ftalaatvrij zijn, wordt daarom sterk afgeraden.

Camelbak Horizon-beker

Deze beker is voor mensen die ervan houden om op pad te gaan. Deze beker heeft een volledige poedercoating die tegen een stootje kan. Deze coating zorgt ervoor dat je drankjes geen rare smaakjes krijgen en goed blijven smaken.

Ook is deze beker dubbelwandig, vacuümgeïsoleerd en van roestvrij staal. Dit zorgt ervoor dat je smoothie urenlang koud zal blijven. Je kan deze beker zelfs voor warme dranken gebruiken en hij zal dit drankje ook urenlang warm kunnen houden. Dit is ideaal als je je smoothie meeneemt om ergens anders, zoals op je werk, op te drinken. Zo weet je zeker dat je drankje nog lekker koud is, zonder dat je een koelkast nodig hebt.

Deze beker heeft ook een speciale deksel. De deksel van de beker is voorzien van een speciale tri-mode stroomregeling zodat je je smoothie comfortabel kan drinken. De beker heeft daarnaast ook een toelopend ontwerp, wat ervoor zorgt dat het de perfecte vorm heeft als beker. Op de onderkant van de beker zit een siliconen antisliplaag, waardoor de beker de oppervlakken grijpt waarop hij neergezet wordt, om krassen en morsen te voorkomen.

Stojo opvouwbare beker

Ben je opzoek naar een beker die je mee kan nemen en na het drinken weer makkelijk kan opbergen, dan is deze beker zeker een aanrader.  Deze beker is opvouwbaar, lekvrij en licht qua gewicht, waardoor deze beker perfect is om mee te nemen naar werk of op reis.

Deze beker komt in vier verschillende maten, zodat je zeker weet dat er een maat beker voor jou is. Deze opvouwbare beker is ideaal als je het vervelend vindt om de hele dag met een smoothiebeker rond te lopen nadat je je smoothie hebt gedronken, of vindt dat zo’n beker te veel plek inneemt in je tas. De beker komt ook met een opvouwbaar rietje.

Ook deze smoothiebeker moet je de hele dag met je mee dragen, maar als je de beker opvouwt, is hij zo klein dat je het niet merkt. Deze beker kan je gemakkelijk in je tas opbergen als je de beker niet gebruikt. Je weet nu zeker dat je overal smoothies kan drinken en je beker overal mee naartoe kan nemen.

Het gebruiken van deze beker is bovendien ook goed voor het milieu. Deze beker is namelijk gemaakt van recyclebare materialen. De siliconen waar de beker van is gemaakt, zijn speciaal voor voedingsproducten. Ook zijn de materialen in deze beker BPA- en loodvrij.

Deze beker is ook makkelijk in gebruik. Hij is namelijk magnetron- en vaatwasmachinebestendig. Hierdoor is de beker gemakkelijk schoon te maken en kan je de beker ook gebruiken om warme dranken op te warmen. Ook het rietje is vaatwasserbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het reinigen van het rietje.

“Als je op zoek bent naar een beker voor onderweg, dan is deze beker zeker een aanrader.”

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *