HappyJuicy sapjes banner 728x90

Tropisch genot: fruit smoothie met mango en aardbei

Een nieuwe fruit smoothie topper is geboren! De fruit smoothie met mango en aardbei geeft werkelijk waar een fantastische smaaksensatie waar menig tong van zal smelten. Naast het feit dat mango en aardbei natuurlijk erg lekker zijn, biedt deze smoothie de mogelijkheid om ze te combineren en als geheel op te kunnen drinken. Laat je verassen door verbluffende smaak van deze smoothie. Of het ook gezond is? Natuurlijk! Lees hieronder wat de mango betekent voor jouw gezondheid.

Hoe gezond is de mango eigenlijk?

Om te beginnen zorgen mango’s ruimschoots voor de aanbevolen hoeveelheid vitamine C. Ter illustratie: 100 gram vruchtvlees bevat al genoeg vitamine C voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Met deze fruit smoothie hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken over een tekort aan vitamine C. Ook is deze vrucht goed voor een hoop vitamine B6, E en A. De belangrijkste mineralen in de mango zijn kalium, magnesium en calcium.

Maar dit is niet het enige wat de mango ons lichaam te bieden heeft. Deze tropische fruitsoort is namelijk erg goed voor de huid. Het maakt de huid namelijk zachter en minder dof. Ben je toevallig zwanger? Dan is deze mango smoothie helemaal iets voor jou! De mango bezit namelijk veel calcium en magnesium. Nog meer voordelen? Ja zeker. Concentratie nodig voor een opdracht op werk of voor bijvoorbeeld een tentamen? Wederom, eet de mango. De mango bevordert namelijk het concentratievermogen en het geheugen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Zelf aan de slag

Nu je weet hoe gezond mango is, is het natuurlijk leuk om een fruit smoothie van de mango te maken. Bovendien is het erg lekker, dus dit is zeker aan te raden! Om de fruit smoothie nog lekkerder te maken, voegen we naast de mango een aantal andere ingrediënten toe. Welke ingrediënten je precies nodig heb en hoe je deze fruit smoothie het beste kunt maken, dat lees je hieronder. Succes!

Ingrediënten:

 • 2 mango’s
 • 150 gram aardbei
 • 150 gram snijbiet
 • Water of ijsklontjes

Bereidingswijze: Doe al het fruit in de blender en voeg water toe tot ongeveer de hoogte van het fruit. Blend de massa en voeg daarna de snijbiet toe. Blend het geheel nogmaals en beslis voor jezelf of je er eventueel nog wat water bij doet. Proost!

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

 • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
 • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
 • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

3 Reacties op "Tropisch genot: fruit smoothie met mango en aardbei"

 1. Marleen Milleville

  says:

  Bedankt voor de mooie recepenten

 2. Claire

  says:

  Bedankt voor de leuke weetjes en de heerlijke gezonde smoothie receptjes

 3. Henk

  says:

  Hebben Facebook omdat jij skare bent
  Er staat niet bij voor hoeveel personen het is

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *