HappyJuicy sapjes banner 728x90

Genieten van Smoothies | Zelf Smoothies Maken

Veel mensen komen niet aan de aanbevolen twee stuks fruit of twee ons groente per dag. Toch is het belangrijk om dit binnen te krijgen, want er zitten een hoop belangrijke voedingsstoffen in groente en fruit.

Een gemakkelijke en lekkere manier om er toch genoeg van binnen te krijgen, is het drinken van smoothies. Lekker en gezond laten zich combineren! Wil jij ook genieten van smoothies, maak deze dan zelf!

Je kunt bij het maken van je eigen smoothies veel afwisselen qua ingrediënten die je gebruikt. Zo kun je er zelf achter komen wat jij het lekkerst vindt. Als je wat inspiratie kunt gebruiken, dan moet je weten dat er online genoeg te vinden is.

Ook op deze blog geven we regelmatig tips, en natuurlijk hebben we ook lekkere recepten voor je klaarliggen. Mocht je het op eigen benen willen doen, kun je ontdekken wat je lekker vindt. Wanneer je een keer een overheerlijke smoothie gemaakt hebt, schrijf dan goed op wat je er in gedaan hebt. Dan kun je hem eenvoudig nog een keer maken!

Zelf je eigen smoothies maken

In Nederland wordt er vaak gekozen voor yoghurt als basis. De laatste tijd beginnen we daar echter steeds meer in af te wisselen. Je kunt bijvoorbeeld ook amandelmelk gebruiken als basis, dit is net iets gezonder dan yoghurt. Deze basis wordt samen met de rest van de ingrediënten gemixt tot het een glad geheel is. Je kunt kiezen om de basis te mixen met groente en/of fruit. Probeer wel altijd voor verse producten te kiezen, want dit komt de smaak zeker ten goede.

Je kunt alle soorten groenten en fruit gebruiken in je smoothie. Om de smoothie frisser te maken, kun je water toevoegen, of een simpele sinaasappelsap. Doe dit echter wel als laatst. Je begint met het één voor één toevoegen van de stukken groente of fruit. Dit is voor je blender namelijk eenvoudiger te verwerken.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Smoothie met komkommer, banaan en braam

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten:

  • 1 komkommer
  • 1 banaan
  • 150 g bramen
  • 1 glas amandelmelk

Bereiding:

Deze paarse smoothie is erg gemakkelijk en snel te bereiden. Je begint met het schillen van de komkommer en de banaan. Deze snijd je beide in stukjes en die doe je in de blender. Omdat een komkommer al veel vocht bevat, is extra water toevoegen niet nodig. Nadat je de bramen gewassen hebt, kun je ook deze toevoegen aan de blender. Daarna giet je het (grote) glas amandelmelk erbij. Dit mix je tot het een mooie, egale smoothie is. Genieten maar!

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Samenvatting
recipe image
Recept naam
Smoothie met komkommer, banaan en braam
Voorberedingstijd
Bereidingstijd
Totale Tijd

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *