HappyJuicy sapjes banner 728x90

Gezonde Groene Smoothie | Grandioos Gezond!

Je hoeft tegenwoordig maar het woord ‘smoothie’ te roepen, en menigeen is laaiend enthousiast om je over smoothies te vertellen. Smoothies zijn een tegenwoordig een must-have, een trend in de keuken. Of je nu een middagje op het terras zit of thuis een drankje aan het maken bent, smoothies domineren ons eetpatroon. Maar wat is er nu zo bijzonder aan de smoothie en waar komt hij vandaan?

Waarom drinken we groene smoothies?

Smoothies zijn gezond, zelfs super gezond. Fruitsmoothies kennen we al langer dan vandaag. Nu ook de groene smoothies in opkomst zijn, willen we wel eens weten wat daar zo bijzonder aan is. Een groene smoothie lijkt een vreemd idee. Waarom zou je in hemelsnaam groente drinken? En dan ook nog groente die gemalen is. En is het bovendien wel mogelijk om groente en fruit te combineren? Dit is vaak de eerste reactie wanneer men in aanraking komt met een groene smoothie. Pas na het drinken van een groene smoothie wordt duidelijk waarom gemalen groente nu zo lekker is, én dat je groente en fruit prima kunt combineren!

Groene smoothies zijn gezonde smoothies. Dat is wel duidelijk. Na een paar dagen smoothies drinken wordt niet alleen je huid gezonder en jonger, maar voelt je lijf ook fitter aan. En ook aan de binnenkant nestelt de groene smoothie zich in je lichaam, om daar afvalstoffen af te voeren en organen gezond te houden. Dat groene spul is dus niet alleen erg lekker om te drinken, maar zorgt er ook nog eens voor dat je gezond blijft! En het leuke van een gezonde smoothie is dat je er eigenlijk alle soorten groente en fruit in kunt doen. Zo blijf je variëren en krijg je steeds meer zin om met de blender aan de slag te gaan.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Bloemkool smoothie met banaan en ananas

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten:

  • 200 g bloemkool
  • 1 banaan
  • 250 g ananas
  • 1 glas water

Bereiding:

Snijd de roosjes van de bloemkool los en was ze zorgvuldig. Doe ze in de blender, samen met de in stukken gesneden banaan. Ananas kun je zowel vers als in blik kopen. Het advies is om te kiezen voor verse ananas. Hieraan zijn geen extra suikers toegevoegd. Schil de ananas en snijd de schijven in stukken. Voeg deze toe aan de blender. Voeg als laatste ook het water toe, en laat het geheel blenden tot het een egale groene smoothie wordt.

Tips:

Deze gezonde groene smoothie heeft een mooie zuurbalans. De bloemkool en banaan zijn alkaliserend, terwijl de ananas verzurend werkt. Bloemkool zorgt voor een romige structuur. Wil je dus een milkshake-achtige smaak? Voeg dan extra stronkjes bloemkool toe. Je kunt ook de ananas achterwege laten indien je niet bepaald dol bent op smoothies met een zuur tintje.

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Samenvatting
recipe image
Recept naam
Bloemkool smoothie met banaan en ananas
Voorberedingstijd
Bereidingstijd
Totale Tijd

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *