web stats

Verfrissende Groene Smoothie met Komkommer en Venkel

groenesmoothiesgroenten

Gezondheid is een belangrijk onderwerp geworden in de Westerse wereld. Waar voorheen de meeste mensen niet goed wisten wat gezonde of ongezonde voeding was en alles maar naar binnen propten, is er de laatste jaren een enorme inhaalslag op dit gebied gemaakt. Gelukkig maar. We zijn dagelijks met onze voeding bezig en veel mensen zijn meer op hun gewicht gaan letten. We hebben tegenwoordig veel kennis van gezond eten en dit uit zich in allerlei gezonde, nieuwe, maar niet te vergeten, ook lekkere recepten. Zo is de smoothie de laatste jaren erg populair geworden. Het is erg belangrijk om voldoende groente en fruit binnen te krijgen maar het lukt niet iedereen om aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid te komen. Daarom zijn de smoothies steeds populairder aan het worden, wat zorgt dat we dagelijks genoeg vitamines binnen krijgen.

Voordelen van de smoothie

Het voordeel van de smoothie is dat het lekker is, makkelijk te maken is en bovendien op ieder moment van de dag te drinken is. Je kan opstaan met een smoothie, de smoothie als tussendoortje drinken en s ’avonds na het eten nog even lekker wat drinken van je smoothie. Hierdoor kun je de hele dag door werken aan je vitamines en is het gemakkelijker om de aanbevolen hoeveelheid vitamines binnen te krijgen. Je kan de smoothie gewoon in een flesje meenemen naar je werk en er de hele dag van drinken. Ideaal zo’n smoothie!

De smoothie met komkommer en venkel is een echte ‘groene smoothie’ en is erg goed voor ons lichaam. Venkel en komkommer gaan vochtophopingen tegen en peterselie reinigt en ontgift het lichaam. Ook verwijdert peterselie cellulitis en vermindert het daarnaast het hongergevoel. Het is daarom erg gezond en goed voor je om een heerlijke smoothie met komkommer en venkel te maken. En bovendien erg lekker! Hieronder lees je hoe je zeer gemakkelijk je eigen groene smoothie maakt.

De volgende ingrediënten zijn nodig om een groene smoothie met komkommer en venkel te maken:

  • 1 venkel
  • 1 komkommer
  • 4 takjes peterselie
  • water of ijs
Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Bereidingswijze:

Stop de venkel en komkommer bij elkaar in de blender en voeg een aantal blokjes ijs of 100 ml water toe. Je kan zelf de dikte van je smoothie bepalen, dus laat het blenden stoppen wanneer jij de smoothie dun genoeg vindt. Voeg als laatste 4 takjes peterselie toe en laat het nog even mixen. Een heerlijk gezonde, groene smoothie is geboren. Dat wordt smullen!

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Verfrissende Groene Smoothie met Komkommer en Venkel"

  1. Mary zegt:

    Ik zag de lekkere smoothies waar kan ik dat boek met de recepten kopen . Vriendelijke groeten Mary esseboom

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *