HappyJuicy sapjes banner 728x90

Klassieke groene smoothie met spinazie

Veel mensen hebben moeite met het eten van groentes. Het is algemeen bekend dat groente niet bij veel mensen bovenaan het lijstje van lekkerste etenswaren staat. Hoe vaak heb jij als kind niet al je groentes op je bord laten liggen? Of geweigerd hebt aan tafel te komen zolang er spruitjes op het menu stonden?

Toch zijn groenten belangrijk en bevatten ze vitamines die de mens dagelijks nodig heeft. We kunnen helaas niet alleen maar leven op pizza, friet en chocolade. Maar hoe krijg je het voor elkaar om voldoende groentes binnen te krijgen?

Wat als je een keer een pasta eet zonder groentes erin? Of een keer pannenkoeken gaat eten? De groene smoothie biedt de oplossing voor deze ‘groenteloze’ dagen. De smoothie is lekker, gezond en bovendien heel, heel erg groen.

Klassieke groene smoothie

De groene spinazie smoothie is een echte klassieker onder de smoothies. Spinazie is de meest gebruikte groente voor de groene smoothie en het zal je niet verbazen dat dit komt omdat spinazie enorm lekker is , zowel op je bord als in een smoothie. Een tweede voordeel van spinazie is dat het uitstekend te combineren is met andere ingrediënten, en dan met name fruit. Door de oneindige mogelijkheden die spinazie in een smoothie biedt, is het heerlijk om hier lekker mee te experimenteren. Doordat spinazie zelf niet heel zoet van smaak is, wordt het aangeraden om het te combineren met lekkere zoetigheden.

Spinazie is rijk aan vitamine E, caroteen en antioxidanten. Deze drie stoffen maken spinazie tot één van de gezondste groenten die er is. Ook is spinazie rijk aan ijzer waardoor je er een enorme energieboost van krijgt. Geen bakken koffie meer nodig in de vroege morgen, je pakt gewoon een smoothie! Let op: Als je het beste uit je smoothie wilt halen, zorg je ervoor dat de spinazie vers is en niet ingevroren.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

De volgende ingrediënten zijn nodig om een groene smoothie met spinazie te maken:

  • 1 kopje versie spinazie
  • 2 gepelde sinaasappelen
  • 1 halve zoete paprika
  • 1 groene appel met schil
  • 1 glas water of een handjevol ijsblokjes

Doe vervolgens alles in een blender en mix het tot een zachte massa. Je kunt hier zelf bepalen hoe lang je het laat blenden en op die manier de dikte van de smoothie bepalen.

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *