HappyJuicy sapjes banner 728x90

Groene Smoothies | Zelf Gezonde En Lekkere Groene Smoothies Maken

Groene smoothies

De meeste mensen zijn wel bekend met smoothies. Als je regelmatig in de sportschool of supermarkt komt – en op die plaatsen komen de meeste mensen nogal eens – dan ben je zeker bekend met deze heerlijke verse fruitdranken.

Minder mensen zijn bekend met groene smoothies. Toch zijn deze meer dan de moeite waard! 

Smoothies kunnen gemaakt worden op basis van melk of yoghurt voor een heerlijk romige smaak, of op basis van water of ijs – lekker verfrissend na het sporten of in de zomer! De populariteit van smoothies is eenvoudig te verklaren, want door lekker zoete fruitsoorten te gebruiken, zijn smoothies gewoon hartstikke lekker!

Minder bekend zijn groene smoothies. Toch is ook dit ‘product’ in opkomst. Het grote voordeel dat de groene smoothie heeft ten opzichte van de gewone fruitsmoothie, is dat deze extra gezond is. Door de toevoeging van groente, ben je namelijk verzekerd van de inname van voldoende dagelijkse groente. Veel mensen denken helaas nog dat groene smoothies per definitie minder lekker zijn dan de bekende zoete fruitsmoothies. Dat hoeft echter helemaal niet zo te zijn!

Voordelen van groene smoothies

Het grote voordeel van smoothies is namelijk dat je de smaak helemaal zelf in de hand hebt. Je kunt dus kiezen voor groenten die je zelf lekker vindt, of voor combinaties met jouw favoriete fruitsoort. De smaak van een groene smoothie is dus simpel zelf in de hand te houden. Het echte voordeel van groene smoothies is de gezondheidsfactor. Groenten bevatten namelijk veel antioxidanten, die vele gezondheidsbevorderende functies hebben in het lichaam. Zo wordt je bloedsomloop verbeterd door de antioxidanten. Ook zijn ze goed voor hersenfuncties en beschermen ze het lichaam tegen schadelijke stoffen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Zoete avocadosmoothie met tomaat

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten:

  • 1 avocado
  • 1 grapefruit
  • 2 tomaten
  • handje ijsblokjes

Bereiding:

Schil de avocado en verwijder de harde pit. Het overgebleven vruchtvlees in kleine stukken snijden, voordat je deze in de blender doet. Pel de grapefruit en voeg deze in stukken toe. Was de tomaten en snijd deze in parten. Voeg deze samen met de ijsblokjes toe aan de blender. Laat de blender een minuut lang in de hoogste stand draaien.

Tips:

Is deze smoothie te ‘groen’ van smaak voor je? Dan kun je de verhouding tussen fruit (grapefruit) en groente wat aanpassen. Zoals met alle smoothies, kun je naar jouw smaak variëren. Wil je juist kiezen voor een echte groene smoothie met wat meer pit? Laat dan de grapefruit weg, en voeg wat koriander toe voor een smaakexplosie!

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Samenvatting
recipe image
Recept naam
Zoete avocadosmoothie met tomaat
Voorberedingstijd
Bereidingstijd
Totale Tijd

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *