HappyJuicy sapjes banner 728x90

Groene smoothie van boerenkool en banaan

We krijgen gemiddeld 20 tot 40 gram vezels binnen per dag. Dat is enorm weinig in vergelijking met onze voorouders, die gemiddeld 120 tot 140 gram vezels per dag aten. We missen dus een groot deel van onze dagelijkse portie. Je kunt simpelweg meer vezels naar binnen werken door wat meer groente op je bord te scheppen. Toch blijkt dat niet zo eenvoudig. Een ideale oplossing is dan om te kiezen voor een gezonde en groene smoothie. Op deze manier krijg je op een gezonde manier meer voedingsstoffen binnen. Inspiratie opdoen? Lees ons smoothie receptenboek!

Smoothies zijn niet anti-groente!

Een groene smoothie bestaat natuurlijk voor een groot deel uit groente. Als anti-groente mens ben je dan geneigd dit groene goedje aan de kant te schuiven en je te storten op iets anders. Toch kun je een groene smoothie heel eenvoudig zo maken dat iedereen hem lust. Ook de echte groente-haters zullen een zoete groene smoothie heerlijk vinden! Door een klein beetje fruit toe te voegen aan je mix, verandert je smoothie van een groenteshake in een vruchtenshake. De smaak van fruit overheerst vaak al direct, waardoor groente niet meer zo goed te proeven is. Ook maak je je smoothie met behulp van fruit een zoete smaak. Dit voorkomt ook dat je er kilo’s suiker aan toevoegt.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Bladgroente

Een groene smoothie maak je vaak op basis van bladgroenten. Sla, spinazie, en vele andere groenten staan centraal in dit drankje. Ze bevatten veel vitaminen, mineralen en vezels die ons lichaam nodig heeft om gezond te blijven. Wanneer je groente kookt, verdwijnen veel van deze voedingsstoffen in het water. In een smoothie blijven de voedingsstoffen intact, doordat je ze rauw in de blender gooit. Zo krijgt je lichaam veel meer voedingsstoffen binnen op een snelle manier.

Het voordeel van bladgroente is dat ons lichaam een heel kuurtje krijgt. Niet alleen worden we minder vaak ziek, we krijgen ook een mooiere huid en hebben minder last van hoofdpijn. Ook heb je meer energie en voel je je fitter. Daarnaast zuivert bladgroente je lichaam van verschillende gifstoffen die we binnenkrijgen.

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Groene smoothie van boerenkool en banaan

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten:

  • 1 banaan
  • 50 gram boerenkool
  • 120 milliliter kokoswater
  • Rauwe amandelen
  • Water

Bereiding:

Pel de banaan en snijd deze in kleine stukken, die je vervolgens in de blender doet. Was de boerenkool en mix het samen met de banaan. Voeg het kokoswater toe aan de massa en meng alles een paar minuten tot er een egale en gladde smoothie is ontstaan. Voeg vervolgens de amandelen toe, en eventueel nog wat water. Mix nog een halve minuut.

Tips:

Kokos laat zich uitstekend mengen met allerlei vruchten. Om de smoothie nog wat zoeter te maken, kun je ook rijpe bosbessen toevoegen. Ook is het lekker om wat extra geraspte kokos te mengen door het geheel. Laat eventueel wat rasp boven op het drankje vallen voor de finishing touch.

Zin in heerlijke verse sapje die een boost geven in je gezondheid?

Bekijk dan HappyJuicy, slowjuice sapjes die 100% natuurlijk zijn en zelfs nog superfoods bevatten. Klik hier of op de afbeelding hieronder.

HappyJuicy impressie

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Samenvatting
recipe image
Recept naam
Groene smoothie van boerenkool en banaan
Voorberedingstijd
Bereidingstijd
Totale Tijd

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *