HappyJuicy sapjes banner 728x90

Lente smoothie met mandarijn, kokosrasp en wortel

Misschien heb je er al eens van gehoord, de smoothie company. Het is de eerste échte smoothiebar van nederland. Momenteel hebben ze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Hilvesum. De kans is aannemelijk dat je wel eens in een van deze steden komt, en een bezoekje aan de smoothie company is dan zeker een aanrader. Ze maken al hun smoothies vers voor je klaar en zij zien het als een perfect alternatief voor je ontbijt, lunch of gewoon als tussendoortje. Daar kun je het natuurlijk alleen maar mee eens zijn.

Smoothies zijn namelijk ontzettend gezond en lekker, en dat weten ze bij de smoothie company maar al te goed. Ze hebben er niet voor niets hun core business van gemaakt. Ze bereiden de smoothies door hele stukken fruit te gebruiken, die ze mixen tot een zacht geheel. Hiervoor gebruiken zij het zogenaamde ‘IQF’ fruit. Dit houdt is dat het fruit apart van elkaar ingevroren wordt zodra het geoogst is. Het doel hier van is, dat de smaak optimaal behouden wordt en het fruit tot 45% meer van hun gezonde voedingsstoffen bevat dan ander fruit, dat je normaal gesproken in de supermarkt zou kopen.

Waarom smoothie company?

Als je een echte liefhebber bent van smoothies of van een gezonde levensstijl, of er gewoon nieuwsgierig naar bent, dan moet je bij de smoothie company binnen stappen. Misschien kun je er voor jezelf inspiratie opdoen, wanneer je zelf graag smoothies maakt. Of je kunt eens een keer genieten van de lekkerste smoothies, zonder er zelf iets voor te hoeven doen. Daarnaast hebben ze nog meer dan alleen smoothies, maar het hele menu is gefocust op een goede gezondheid. Op deze manier willen zij een bepaalde leegte opvullen bij mensen die dit al jaren proberen te doen met cosmetische producten. Een gat in de markt!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Lente smoothie met mandarijn

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten:

  • 1 mandarijn
  • 1 grote eetlepel kokosrasp
  • 1 eetlepen pompoenpitjes
  • 200 ml water
  • 1 wortel

Bereiding:

Pel de mandarijn en snijd de partjes door midden. Doe dit in de blender, samen met de kokosrasp en de pompoenpitjes. Maak de wortel schoon en snijd ook deze in stukjes. Voeg dit toe aan de blender, samen met het water en mix het tot een mooi, glad geheel. Je smoothie is klaar!

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Samenvatting
recipe image
Recept naam
Lente smoothie met mandarijn
Voorberedingstijd
Bereidingstijd
Totale Tijd
Gemiddelde rating
21star1stargraygraygray Based on 108 Review(s)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *