5409

5399

5387

5362

5384

5351

5379

5337

5377

5375

5313

5286

5271

5258

5244

5230

5200

5183

5166

5156

5146

5090

5088

5086

5047

5041

5036

5108

5033

4936

4932

4928

4915

4893

4981

4892

4891

4890

4918

4917

4816

4847

4846

4845

4807

4798

4784

4757

4717

4688

4646

4629

4612

4597

4569

4539

4526

4511

4578

4578

59

HappyJuicy sapjes banner 728x90

Mijn ervaringen met Sap.je en of ik het aanraad

Wil je op een makkelijke manier aan je dagelijkse hoeveelheid fruit en groenten komen?

Met groentesapjes zit je helemaal goed! Tenminste, als je de juiste kiest.

Door groentesap te drinken, zorg je ervoor dat jouw lichaam alle benodigde voedingsstoffen opneemt.

Een detox sapkuur is razend populair als een manier om je lichaam te ontgiften en te ontlasten.

In dit artikel zal ik uitleggen hoe zo’n sapkuur precies werkt en of ik de groentesapjes van Sapje kan aanraden. Dus lees snel verder!

Gezond leven is belangrijk, maar het is erg lastig om dit perfect te doen. We zondigen allemaal weleens.

De een drinkt weleens een wijntje en de ander kan niet van de chips afblijven. Daarbij heeft zo’n beetje iedereen te maken met stress, dat je lijf ook niet ten goede komt.

Dit is in principe niet erg. Het lichaam is namelijk prima in staat om ongezonde stoffen af te voeren en zichzelf te herstellen.

Toch kan het geen kwaad om je lijf eens te ontlasten. Dit kan met de detox sapkuur van Sapje.

Wat is Sapje?

Sapje is een bedrijf dat gezonde detox groentesapjes aanbiedt. Deze biologische groentesapjes en shotjes zitten boordevol met vitamines en mineralen.

De sapjes worden thuis bevroren aangeleverd. Dit kan een beetje gek klinken, maar het heeft een functie. Het invriezen zorgt er namelijk voor dat alle gezonde voedingsstoffen behouden blijven!

Sapje voegt overigens alleen maar natuurlijke producten aan de drankjes toe. Alle sapjes zijn 100% biologisch, puur en raw!

De sapjes zijn dus lekker puur. Dit zorgt ervoor dat ze heel geschikt zijn voor een detox sapkuur.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Hoe werkt een detox sapkuur van Sapje?

De producten van Sapje kunnen in principe op ieder moment van de dag gedronken worden.

Of je ze nou bij het ontbijt neemt of als tussendoortje, het is maar net wat je voorkeur is. Als je een sap kuur volgt dan krijg je een gratis schema meegeleverd met sapjes die op een bepaalde dag gedronken moeten worden.

Wie het optimale gezondheidsresultaat uit de sapjes wil halen kan ervoor kiezen om een detox sapkuur te volgen.

Dit is een periode waarin jij je lichaam als het ware even ‘’rust’’ geeft en geen vaste voeding tot je neemt. In plaats daarvan drink je sapjes om jezelf van vitamines en mineralen te voorzien.

De bedoeling van zo’n sapkuur is dus dat je een paar dagen lang alleen maar gezonde groentesapjes tot je neemt. Dit wordt gedaan om zo het lichaam te kunnen ontlasten.

Veel voeding bevat namelijk toegevoegde suikers en andere ongezonde toevoegingen. Normaal gesproken is een gezond lichaam in staat om zichzelf te reinigen van deze stoffen. In dit reinigingsproces spelen voornamelijk de nieren en lever een grote rol.

Maar de ontgiftingscapaciteit van bijvoorbeeld de lever is onder andere afhankelijk van de beschikbaarheid van bepaalde voedingstoffen.

Als deze voedingstoffen tekortschieten dan kunnen toxische stoffen die lichaamsweefsels bereiken en zich daar ophopen (waaronder in lichaamsvet). Op lange termijn kan dit tot uiteenlopende gezondheidsklachten leiden.

Het kan daarom geen kwaad om je lichaam eens een handje te helpen. Met name als je veel stress hebt of regelmatig met giftige stoffen in aanraking komt.

De zware toxische belasting waar we in onze tijd aan worden blootgesteld heeft te maken met luchtverontreiniging en het eten van bewerkt voedsel. De luchtwegen en longen hebben veel te lijden van een veel te hoge concentratie lichaamsvreemde stoffen in de ingeademde lucht.

Deze toxische stoffen zitten ook in voeding, sigaretten, alcohol en medicijnen (lichaamsvreemde stoffen). Dit lijken misschien geringe hoeveelheden, maar samen opgeteld stapelen deze hoeveelheden zich wel en op en leggen ze na verloop van tijd een zware belasting op ons ontgiftingssysteem.

De beste remedie tegen infectiezieken is een goed functionerend en krachtig immuunsysteem.

Veel mensen die een detox kuur volgen geven aan lekkerder in hun vel te zitten. Ze hebben meer energie en soms zelfs een mooiere huid. Ook is de kans groot dat je na een kuur bent afgevallen.

Je kunt zo’n sapkuur op eigen houtje doen. In dat geval zal je zelf sapjes moeten maken. En andere optie is om sapjes in de supermarkt te kopen, al zijn die meestal een stuk minder gezond. De meeste sapjes in de supermarkt zitten boordevol suikers en ongezonde toevoegingen.

Een veel beter alternatief is om het duurzame detox sapkuur pakket van Sapje te bestellen. Je krijgt dan aantal flesjes groentesap toegestuurd die speciaal samengesteld zijn om een detox sapkuur mee te volgen.

Dit scheelt jou een hoop werk en je weet direct waar je aan toe bent. Je krijgt namelijk ook een detox schema en handige instructies meegeleverd.

Naast groentesapjes bevat het detox sapkuur pakket van Sapje ook enkele biologische groentesoepen, kruidenthee en zogeheten ontgiftings shotjes.

Je hoeft het dus niet alleen maar met groentesapjes te doen.

De lengte van een detox sapkuur heb je zelf in de hand. Zo zou je er in principe voor kunnen kiezen om slechts 1 dagje te ontgiften.

Al is het voor optimaal resultaat beter om voor meerdere dagen te gaan. Sapje biedt pakketten aan voor 1, 3, 5 of 7 dagen. Als beginner kun je het beste met 1 of 3 dagen starten.

Persoonlijk zou ik het afraden om je sapkuur langer dan 7 dagen te laten duren. Zo krijg je tijdens een sapkuur zeer weinig vetten en eiwitten binnen. Dit is tijdens een detox niet zo erg, maar op lange termijn niet gezond.

Het idee om 3 dagen alleen op sapjes te leven zal niet iedereen aanspreken. Toch is het de overweging waard. Ik vond de sapkuur heerlijk om te doen! Het was wel lekker eigenlijk om een paar dagen niet te hoeven koken. Dit gaf me meer tijd voor andere dingen, wat ook weleens fijn is.

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Voordelen van Sap.je sapkuur

Zin in heerlijke verse sapje die een boost geven in je gezondheid?

Bekijk dan HappyJuicy, slowjuice sapjes die 100% natuurlijk zijn en zelfs nog superfoods bevatten. Klik hier of op de afbeelding hieronder.

HappyJuicy impressie

Voordeel #1: Uitsluitend biologische ingrediënten

Wat ik zelf super goed vond was dat alles dat in de Sapjes zit van biologische herkomst is.

Je drinkt dus alleen maar biologische groenten en fruit! Natuurlijk zijn er meer aanbieders die zeggen dat zij biologisch zijn.

Ik kwam erachter dat in veel van die sapjes niet alles biologisch was geteeld. Of er zit bijna alleen maar appelsap in, omdat dit goedkoper is. Bij Sap.je krijg je tenminste biologische groentesap van kwaliteit.

Voordeel #2: maar liefst 85% groenten

Veel mensen die in de supermarkt groentesapjes denken te kopen, komen bedrogen uit. Er mag dan wel ‘’groentesap’’ op de verpakking staan, maar vaak zit er voor een groot deel fruit in.

Dit kan lekker zijn, maar als jij wel minderen met suiker is dat niet altijd even handig. In de sapjes van Sapje zit daarentegen minimaal 85% groenten.

Voordeel #3: Alles komt uit de slowjuicer

Als het gaat om groentesapjes dan zijn niet alleen de ingrediënten, maar ook de manier van bereiden van belang.

Wanneer er bijvoorbeeld met een sapcentrifuge gewerkt wordt dan gaan er veel voedingsstoffen verloren. Sapje gebruikt een hightech slowjuicer waarbij een groot deel van de nutriënten behouden blijven.

Voordeel #4: eenvoudig te volgen

De meeste mensen die sapjes of supplementen bestellen moeten het vervolgens zelf maar uitzoeken.

Bij Sapje is dat gelukkig niet het geval. Je krijgt namelijk een soort handleiding meegeleverd die jou helpt het meeste uit je sapkuur te kunnen halen.

Voordeel #5: Groentesoep en ontgifting shotjes

Naast groentesapjes bevat het detox sapkuur pakket nog enkele andere interessante producten. Zo bevat het ook flesjes met groentesoep.

Ja, je leest het goed, groentesoep in een bevroren flesje. Dit klinkt misschien vies, maar als het eenmaal ontdooid is kun je er prima soep van maken.

Ook krijg je biologische kruidenthee bijgeleverd. Als laatste zitten er ontgiftings shotjes in het pakket. Dit zijn een soort ‘’shotjes’’ waarmee je jezelf een snelle boost kunt geven. Deze zijn qua smaak niet voor iedereen geschikt, maar geven we je wel direct energie.

Dit soort extra’s geven je de mogelijkheid om je detox sapkuur wat variatie te geven. Al is het natuurlijk helemaal aan jou of je hier gebruik van maakt.

Voordeel #6: Je wordt slanker

Als jij jezelf enkele dagen beperkt tot alleen groentesapjes dan is de kans groot dat je vet zult verliezen.

Je krijgt namelijk aanzienlijk minder calorieën binnen dan dat de gemiddelde mens op een dag doet. Dus tenzij jij nu al extreem weinig binnenkrijgt (wat niet gezond zou zijn), zal een detox sapkuur je helpen afvallen.

Het is overigens niet de bedoeling dat je altijd zo weinig calorieën binnenkrijgt. Een sapkuur kan heel gezond zijn, maar het is niet aan te raden dit langer dan een week vol te houden.

Wel mag je natuurlijk altijd je vaste voeding aanvullen met een groentesapje.

Nadelen van Sap.je

Je vraagt jezelf nu misschien nog af of er nadelen aan Sapje zitten. Ik heb er twee kunnen vinden.

Nadeel #1: De Sapjes zijn vrij prijzig

De producten van Sapje zijn van hoge kwaliteit, maar dat zie je ook terug in de prijs.

De Sapjes zijn niet bepaald goedkoop.

Ik moet hierbij wel zeggen dat een Sapje sapkuur in verhouding nog best betaalbaar is. Je hoeft tijdens de kuur namelijk geen eten voor jezelf te kopen. En vergeet niet dat groenten en fruit kopen in de supermarkt ontzettend duur is!

De groentesapjes van Sapje bevatten maar liefst 400 gram biologische groente. Dus in verhouding ben je niet veel duurder uit dan het kopen van groenten en fruit in de supermarkt.

Het is een investering in je gezondheid en in verhouding misschien zelfs gezonder dan een paar potjes synthetische supplementen.

Nadeel #2: De flesjes zijn van glas

Zelf had ik ook wat moeite met de verpakking. De sapjes zitten namelijk in glazen flessen, waar je extra voorzichtig mee moet doen.

Wel is het natuurlijk een stuk milieuvriendelijker. En kun je de flesjes nog vaker hergebruiken. Dit terwijl die van plastic een stuk minder lang meegaan. Het is dus eigenlijk aan jou al je dit als een nadeel ziet.

Sap.je ervaringen van gebruikers

Naast mijn eigen bevindingen ben ik ook opzoek gegaan naar ervaringen van andere gebruikers. Ik heb er hieronder enkele voor je verzameld:

‘’Ontgiften, ik had er al vaak van gehoord maar niet aan kunnen beginnen. Ik was steeds bang dat ik de verkeerde sapjes zou maken. Gelukkig kreeg ik bij Sapje een box met sapjes die je meteen kon opdrinken. Super ervaring! Het detox shotje was niet zo mijn ding, maar mijn man was er gelukkig wel blij mee’’

‘’Ik ben veel met gezondheid bezig. De vele afspraken en meetings die ik heb zorgen er echter voor dat stress onvermijdelijk is. Ook wordt er nog wel eens gesnoept op feestjes en borrels. Een paar dagen detoxen is daarom geen overbodige luxe. Sapje biedt goede kwaliteit en ook de smaak is prima te doen. Ideaal om even te kunnen herstellen!’’

‘’Detoxen is voor iedereen anders, dus ook voor mij. Je hebt mensen die het leuk vinden maar daar hoor ik niet bij. En toch doe ik het soms, omdat mijn lichaam wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Ik heb meerdere aanbieders en soorten sap geprobeerd en was over Sapje eigenlijk het meest tevreden. Qua voedingsstoffen en smaak staat dit bedrijf op nummer 1. Ook de instructies waren top, lekker makkelijk en duidelijk. En de shotjes waren ideaal om je dag goed mee te beginnen.’’

Wie een detox sapkuur van Sapje wilt volgen zal even over een drempel moeten stappen. Al durf ik te wedden dat het uiteindelijk wel de moeite waard zal zijn. Het geeft je lichaam de kans om te herstellen en er is ook een aannemelijke kans dat je gewicht zult verliezen.

Ook kan het een interessante ervaring zijn om een paar dagen geen vaste voeding tot je te nemen. Het scheelt je in ieder geval een hoop tijd, want je hoeft in die dagen niet voor jezelf te koken.

Sap.je met korting proberen en bestellen

Je dagelijkse portie groenten en fruit binnenkrijgen in één sapje is een van de beste manieren om de natuurlijke ontgiftingscapaciteit van je lichaam te ondersteunen.

Ben je enthousiast geraakt om met een detox sapkuur van Sapje aan de slag te gaan?

En wil je je lichaam grondig reinigen met een detox kuur? Dan ga ik je blij maken met deze speciale aanbieding:

Klik hier voor een gezonde detox kuur voor 3, 5 of 7 dagen met overheerlijke groentesapjes en de hoogste korting >>

Deze heerlijke biologische sapjes zijn gemaakt van seizoensgebonden groente, kruiden en specerijen, en zijn rijk aan mineralen, vitamines en antioxidanten. Ideaal om je lichaam te ontgiften!

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *