HappyJuicy sapjes banner 728x90

Smoothie Recepten: Snel En Simpel Heerlijke Smoothies!

Smoothie recepten

Ben je niet zo’n liefhebber van vers fruit, of heb je overdag te weinig tijd om voldoende fruit te eten? Het is dan belangrijk om op zoek te gaan naar alternatieven, om er toch voor te zorgen dat je voldoende vitaminen binnenkrijgt.

De populaire smoothies voorzien in deze behoefte. Het zelf maken van smoothies is erg eenvoudig, mits je tenminste over voldoende ideeën of smoothie recepten beschikt.

Smoothie recepten zijn gelukkig in overvloed op internet te vinden. Op deze blog vind je bijvoorbeeld geregeld nieuwe en verfrissende recepten voor smoothies. Het is ook aan te raden om de recepten van je (succesvolle) smoothies op te schrijven. Zo kun je gemakkelijk blijven variëren met smaken en fruitsoorten.

Kies altijd voor vers!

Of je nu een recept van deze blog gebruikt of zelf aan de slag gaat: onze tip is om altijd te kiezen voor versproducten. Maak je smoothies ook op de dag dat je ze nuttigt. Het is namelijk niet aan te raden om smoothies langere tijd te bewaren. Ten eerste omdat de smaak van verse smoothies écht het lekkerste is. Daarnaast reageren sommige ingrediënten op elkaar als ze te lang in verbinding met elkaar staan. Een voorbeeld daarvan is de kiwi in combinatie met zuivel. In een kiwi zitten namelijk enzymen die zorgen voor een splitsing van de eiwitten van het zuivelproduct. Dat zorgt voor schifting van je smoothie.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Romige kiwismoothie met banaan

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten:

  • 3 kiwi’s
  • 1 (kleine) banaan
  • 100 ml volle yoghurt
  • 200 ml melk (halfvol)
  • 1 el honing

Bereiding:

Schil de kiwi’s en snijd deze in parten. Pel de banaan en snijd ook deze in kleinere stukken. Doe het fruit in de blender en voeg daarna de yoghurt en melk toe. Voor een zoet tintje kies je voor een eetlepel honing als toevoeging. Laat de blender een halve minuut in de hoogste stand draaien, en jouw heerlijk verse smoothie is klaar!

Tips:

Vergeet niet dat je deze smoothie snel moet consumeren. Kiwi en zuivelproducten kun je prima combineren in verschillende smoothie recepten, maar wel als je de smoothies snel consumeert. Een andere tip: als je niet van honing houdt, maar toch een zoete hint wil toevoegen aan de smoothie, voeg dan wat poedersuiker toe.

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Samenvatting
recipe image
Recept naam
Romige kiwismoothie met banaan
Voorberedingstijd
Bereidingstijd
Totale Tijd

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *