HappyJuicy sapjes banner 728x90

Zoete Smoothie met banaan, appel, Sinaasappel en Citroen

Als je net begint met het maken van smoothies, dan moet je weten dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Je kunt allerlei groenten en fruit in je smoothie verwerken, en ook qua basis zijn er ook veel variaties mogelijk. Je kunt beginnen door een bananen smoothie te maken. Bananen zijn een hele goede optie voor veel smoothies. Het is een ideale vrucht, omdat bananen een smoothie lekker zoet en smeuïg maken. En dit is precies hoe een goede, lekkere smoothie moet zijn!

Als je een banaan van tevoren in stukjes snijdt en je vriest deze in, dan kun je er voor zorgen dat je de smoothie lekker fris en verkoelend maakt. Vers ingevroren fruit kun je namelijk erg goed in de blender doen, en het komt de smaak van de smoothie zeer ten goede. Daarnaast zijn bananen goed te combineren met alle andere soorten fruit en groenten. Het heeft van zichzelf een natuurlijke smaak en het zorgt voor een vol gevoel. Bovendien krijg je van een banaan erg veel energie.

Waarmee kan ik bananen combineren?

Zoals eerder omschreven, kun je bananen eigenlijk met alles combineren, omdat een banaan zelf geen overheersende smaak heeft. Als je bijvoorbeeld een keer een recept hebt klaargemaakt waar origineel geen banaan in zit, maar je vond de smoothie te waterig, dan kun je gemakkelijk de volgende keer een banaan er doorheen doen. Dit doet nooit af aan de smaak, maar het maakt de smoothie wel steviger. Bananen kun je ook het hele jaar door gebruiken. Of je ze in de zomer nu combineert met aardbeien of in de winter met groene bladgroenten, ze doen het perfect bij iedere combinatie.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Bananen smoothie

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten:

  • 2 bananen
  • 2 appels
  • 2 sinaasappels
  • Vleugje citroensap
  • Een beetje honing
  • Een handje ijsblokjes

Bereiding:

Pel de bananen en schil de appels. Snijd ze allemaal in stukjes. De sinaasappels kun je persen, of je schilt ze en snijdt ze ook in stukjes. Dit doe je samen in de blender en je voegt ook wat citroensap en een beetje honing naar smaak toe. Doe hetzelfde met de ijsblokjes. Mix het tot een zacht geheel en je bananensmoothie is klaar om geserveerd te worden.

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Samenvatting
recipe image
Recept naam
Bananen smoothie
Voorberedingstijd
Bereidingstijd
Totale Tijd
Gemiddelde rating
31star1star1stargraygray Based on 21 Review(s)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *