Over ons

In 2015 is SmoothieSmuller.nl opgericht door voedingsconsulente Miranda de Boer. SmoothieSmuller ontstond uit de behoefte van de klanten van Miranda; zij wilde graag lekkere recepten hebben voor de groene smoothies die Miranda ze adviseerde. SmoothieSmuller.nl is in 6 jaar uitgegroeid tot de grootste en meest complete verzameling van smoothie recepten.

Wat SmoothieSmuller zo uniek maakt is dat bij het samenstellen van de recepten het verbeteren van de gezondheid als uitgangspunt is aangehouden. Met als harde voorwaarde dat de smoothies niet alleen lekker maar ook gezond moeten zijn. Bij de recepten wordt uitgegaan van de richtlijnen m.b.t. gezonde voeding van het Voedingscentrum en de Gezondheidsraad.

Naast recepten voor groene smoothies vindt je op SmoothieSmuller ook een grote verzameling met recepten voor fruit smoothies, smoothie bowls en groentesap.

Smoothie Afslankbijbel

Op deze site kan je promoties tegenkomen voor de Smoothie Afslankbijbel. Dit is een afslankboek waar ik volledig achter sta. De Smoothie Afslankbijbel is geschreven door gezondheidsgoeroe Oscar Helm. Oscar Helm is bestseller auteur en heeft o.a. de bestseller de Afslank Receptenbijbel geschreven. Wil je weten wat anderen over de Smoothie Afslankbijbel zeggen? Lees dan hier de ervaringen van anderen met de Smoothie Afslankbijbel.

De Smoothie Afslankbijbel wordt uitgegeven door S&H Uitgeverij B.V. Mocht je meer over S&H Uitgever willen weten lees dan de Trustpilot en Google reviews.

Het kan ook zijn dat je op SmoothieSmuller.nl promoties tegenkomt voor groentesapjes. Dit zijn dan uitsluitend gezonde sapjes waar ik als voedingsconsulente achter kan staan.

Om op SmoothieSmuller.nl eerlijke en gezonde informatie te kunnen delen zullen wij ons zoveel mogelijk onafhankelijk opstellen. Dit betekend dat wij geen gesponsorde content verkopen. Alleen als we geen rekening hoeven te houden met de commerciële belangen van sponsoren of adverteerders kunnen we redactionele vrijheid waarborgen.

Persoonlijk voedingsadvies

Ik heb als voedingsconsulente een goedlopende praktijk en daarnaast ben ik druk met deze website. Ik neem daarom voorlopig geen nieuwe klanten meer aan. Zodra er weer plaats voor nieuwe klanten is dan zal ik dat via deze plek bekend maken. Helaas mag ik je geen persoonlijk advies via de mail geven. Wil je graag persoonlijk advies over voeding en/of afvallen dan kan je hiervoor contact opnemen met een voedingsconsulente of diëtiste uit je regio. Heb je medische klachten bespreek deze dan met je huisarts, deze kan je, indien nodig, doorverwijzen naar de juiste specialist.

Doelstelling van SmoothieSmuller

SmoothieSmuller heeft als doel je van de lekkerste en gezondste smoothie recepten te voorzien. Door onze recepten te volgen moeten mensen verzekerd zijn van een heerlijke en gezonde smoothie. Een smoothie die de gezondheid bevordert en bijdraagt aan een gezond gewicht.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Gebruik dan het contactformulier.