Smoothie van spitskool, avocado en kersen

http://www.dreamstime.com/stock-photos-fresh-cabbage-juice-raw-image40410613

Heb jij ook geen zin om de hele dag water of thee te moeten drinken, maar wil je de frisdranken met veel suikers en andere toegevoegde stoffen toch liever links laten liggen? Misschien is het een goed idee om dan een keer een smoothie uit te proberen. Een smoothie is een drankje dat bestaat uit een mix van fruit met yoghurt of water. Steeds vaker wordt er ook groente gebruikt in smoothies. Er zijn erg veel lekkere groente smoothie recepten!

Vooral de varianten met water en ijs zijn heel verfrissend en lessen de dorst. Smoothies worden gemaakt van verse ingrediënten en zijn dus ook nog eens heel gezond. Je kunt ze tegenwoordig krijgen in de meeste cafés en restaurants, en ze worden vooral tijdens het ontbijt of de lunch gedronken. De meeste smoothies bevatten meestal veel fruit en yoghurt.

Groene variant

De smoothies met groenten zijn echter maar zelden te verkrijgen. Smoothies met fruit zijn over het algemeen zoet en soms is er zelfs suiker aan toegevoegd. Smoothies met groente erin zijn over het algemeen minder zoet, maar toch minstens zo lekker. Juist doordat ze minder zoet zijn, zijn ze frisser van smaak. Groenten bevatten bovendien een aantal voedingsstoffen, die je met een smoothie van alleen fruit niet binnen krijgt, maar die je wel dagelijks nodig hebt. Reden genoeg om zelf in de keuken aan de slag te gaan dus! Behalve dat groene smoothies erg lekker zijn, is het ook nog erg leuk om ze zelf te maken. Als je zelf je smoothie maakt, kun je precies bepalen wat je er in wilt doen en kun je flink afwisselen. Een smoothie verveelt hierdoor nooit!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Wat heb je nodig?

Als je zelf eens wilt proberen om een smoothie te maken, heb je eigenlijk alleen een blender nodig, plus de ingrediënten die je wilt gebruiken. Voor een frisse smoothie kun je het beste water en ijsblokjes gebruiken. De ijsblokjes worden dan in de blender vermalen en zorgen ervoor dat de smoothie heerlijk koud wordt. Hierbij moet je er wel op letten dat de blender die je gebruikt ook ijsblokjes kan vermalen, want anders kan het apparaat beschadigd raken. Een smoothie maken met fruit en yoghurt kan bijna niet fout gaan. Groenten zijn misschien wat lastiger te combineren. Hiervoor kun je een recept gebruiken, zoals onderstaand recept met spitskool, avocado en kersen.

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Smoothie van spitskool, avocado en kersen

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten:

  • 200 gram spitskool
  • 1 avocado
  • 125 gram pitloze kersen (diepvries)
  • 4 gedroogde abrikozen
  • 1 glas water

Bereiding:

Doe de abrikozen met het water in de blender en zet hem aan. Snijd de spitskool en doe die vervolgens ook in de blender. Schil en snijd de avocado, en doe hem bij de kool en abrikozen. Voeg ook de kersen toe. Zet de blender weer aan, en mix alles totdat er een egale smoothie ontstaat.

Tips:

Voeg wat ijsblokjes toe om de smoothie frisser te maken. Als je de abrikozen de avond ervoor in water laat wellen, worden ze zacht.  Zo voorkom je dat er nog stukjes abrikoos in de smoothie zitten.

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Samenvatting
Recept naam
Smoothie van spitskool, avocado en kersen
Voorberedingstijd
Bereidingstijd
Totale Tijd
Gemiddelde rating
4.5 Based on 2 Review(s)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *