6 Lekkere Avocado Smoothies Recepten - Smoothie Smuller

avocado1

6 Overheerlijke Avocado Smoothie Recepten (Genieten!)

In de winter zeg je vaak 'nee' tegen een koud drankje, maar het is juist dan belangrijk om veel fruit en groente te eten. Een avocado smoothie is snel te maken en super gezond: avocado bevat namelijk belangrijke voedingsstoffen. In dit artikel vind je 6 Overheerlijke Avocado Smoothie Recepten! En dat is genieten!
Lees verder
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-avocado-smoothie-image25201457

Luxe groene smoothie met avocado en alfalfa

Een smeuïg drankje boordevol vitamines creëer jij met een groene avocado smoothie met banaan! Bij Smoothiesmuller vind je de beste bereidingstips!
Lees verder
Andijvie-avocado-smoothie-e1419682572916-690x440

Groene Smoothie Twist met Andijvie en Banaan

Een gezonde levensstijl vergt discipline en dit is niet voor iedereen makkelijk. Met zekerheid kunnen we zeggen dat groenten en fruit goed voor je zijn. Met een groene smoothie is het makkelijk om voldoende groente en fruit binnen te krijgen! Probeer deze gezonde groene smoothie twist met andijvie en banaan!
Lees verder
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-avocado-smoothie-image25201457

Romige peterselie smoothie met avocado en vanille

Ben jij ook online op zoek naar de lekkerste smoothies recepten? Hier zijn verschillende lekkere recepten voor je op een rijtje gezet. Snel aan de slag!
Lees verder
http://www.dreamstime.com/stock-photos-fresh-cabbage-juice-raw-image40410613

Smoothie van spitskool, avocado en kersen

Smoothies met fruit zijn heerlijk zoet en toch gezond. Wil je liever kiezen voor een frissere variant, probeer dan deze groente smoothie recepten.
Lees verder
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-beetroot-smoothie-healthy-drink-glass-wood-image39344897

Smoothie van avocado, Rode biet, Limoen en Appel

Bij het woord smoothie denk je waarschijnlijk aan een zoet drankje met fruit en yoghurt. Helaas zijn de smoothies met groente nog wat minder bekend, maar groente is uitstekend te combineren met fruit! In dit artikel staat het lekkere, gezonde recept van de smoothie van avocado, rode biet, limoen en appel!
Lees verder
http://www.dreamstime.com/stock-photos-blueberry-smoothie-glass-jar-straw-sprig-mint-fresh-berries-image43881903

Smoothie met Blauwe bessen, Spinazie en Avocado

Voor veel mensen is het lastig om kilo's te verliezen. Maar als je begint met het drinken van smoothies wordt het afvallen ineens veel gemakkelijker! Met groene smoothies kilo's verliezen is een heel goed idee. In dit artikel staat het recept van de smoothie met blauwe bessen, spinazie en avocado, erg lekker!
Lees verder