Boerenkool banaan smoothie met kokoswater

Smoothies zijn helemaal 'in'! Het is niet voor niets dat deze drankjes van vers fruit mateloos populair zijn. Maak zelf je smoothies gezond en lekker!
Lees verder

Groene kokosnoot smoothie met spinazie

In een smoothie zitten veel belangrijke voedingsstoffen. Door dagelijks een smoothie te maken, kies je dus voor een gezondere levensstijl.
Lees verder

Groene smoothie van boerenkool en banaan

Smoothies maken is leuk, praktisch en het leidt tot een heerlijk en gezond drankje. Op zoek naar nieuwe inspiratie? Lees ons smoothie receptenboek!
Lees verder

Caribbean Smoothie met Ananas en Kokosmelk

De grote trend in voedselland is een smoothie. Groente of fruit, zaden en andere superfoods - ze kunnen er allemaal in! Een smoothie maken is niet moeilijk, het enige wat je nodig hebt zijn verse producten en een blender. Probeer deze caribbean smoothie met ananas en kokosmelk eens! Heerlijk voor op een zonnige dag!
Lees verder

Zeewier smoothie met banaan en appel

De lekkerste en meest gezonde smoothies koop je niet in de supermarkt, maar die maak je gewoon zelf! Lees hier meer over recepten voor smoothies!
Lees verder

Tropische smoothie: ananas met kokos smoothie

Ananas: wie houdt er niet van dit fruit? In deze ananas smoothie is tevens kokos verwerkt. Een overheerlijke combinatie en gemakkelijk zelf te maken!
Lees verder