Mini Blender | De Lekkerste Smoothies In Een Handomdraai

Wanneer je niet zo veel ruimte in je keuken hebt, dan is een mini blender natuurlijk ontzettend handig. Zeker wanneer je de blender niet gebruikt voor het maken van grote hoeveelheden sappen en smoothies, dan heb je op zich ook geen gigantische blender nodig. Een ander groot voordeel van een miniblender is dat ze vaak een stuk goedkoper in aanschaf zijn dan grote blenders met veel vermogen. Maak je vooral smoothies, dan heb je ook genoeg keuze uit speciale smoothie makers en miniblenders met een speciale meeneemfles. Daarnaast zijn er ook handige keukenhulpjes verkrijgbaar, die geweldig zijn voor het maken van smoothies en koude drankjes.

Uitgebreid keukenhulpje

Wanneer je een miniblender koopt die uit meerdere delen bestaat, dan heb je een zeer veelzijdig keukenapparaat, waarmee je ook nog eens ruimte bespaart op je werkblad in de keuken. Veel van deze miniblenders bestaan uit een apparaat waarop je verschillende bekers kunt gebruiken. Vaak heb je bekers met een inhoud van 500 ml, 400 ml of 250 ml. Deze kunnen worden gebruikt voor het vullen met ingrediënten voor smoothies of fruit. Vaak krijg je er ook deksels bij, met gaatjes, om de inhoud vervolgens uit te strooien of een deksel met drinktuit voor het meenemen van je drankjes of smoothies. Met een afsluitdeksel kun je je beker met inhoud gemakkelijk bewaren in de koelkast.

Speciale smoothie blenders

Wie eigenlijk alleen smoothies maakt, doet er het beste aan om een smoothie maker of een miniblender te nemen die beschikt over een gemakkelijke meeneembeker. Hierdoor kun je al in de beker je favoriete smoothies blenden en deze gemakkelijk met je meenemen. Zo heb je dus een gezond ontbijt ‘on the go’ of kun je tussendoor genieten van je gezonde smoothie.

Wanneer je altijd druk bent met werk, dan is het soms moeilijk om gezond te eten. Met een meeneembeker, gevuld met je favoriete smoothie, heb je altijd in een handomdraai een gezond drankje tot je beschikking. Let er op dat de beker van je blender in de vaatwasser kan worden gewassen. Soms heb je ook miniblenders met een kan én een beker. Zo kun je altijd kiezen tussen een grotere inhoud of een portie van je smoothie.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *