Perfecte Smoothie Machine | Elke Dag Een Verse Smoothie

Wie graag smoothies maakt, kan er natuurlijk niet omheen: een goede smoothie machine. Je wilt natuurlijk een handige smoothie maker of blender hebben, die speciaal is gemaakt voor de beste smoothies! Aangezien blenders over het algemeen veel ruimte innemen, zeker wanneer ze een flinke kan hebben, is een smoothie maker of miniblender een goede keuze als je een beetje ruimte wilt besparen. Meer informatie over de mogelijkheden? Lees snel verder!

Wanneer je geen voedsel bereidt met je blender, maar enkel smoothies maakt, dan heb je zo’n grote (en vaak dure) blender ook helemaal niet nodig. Een ander groot voordeel aan een smoothie machine of miniblender is daarnaast ook dat je vaak op een gemakkelijke manier een smoothie maakt, in plaats van met een blender met schenkkan. En dan is er natuurlijk nog de slowjuicer, voor de meest gezonde sappen boordevol vitaminen.

Miniblenders en smoothiemakers

Het grote voordeel aan een smoothie maker of miniblender is dat je er vaak een meeneembeker bij krijgt. Je neemt de smoothie dus gemakkelijk mee in dezelfde beker waarin hij is geblend door het apparaat. Dit scheelt schoonmaken van een losse kan. Zorg ervoor dat je een beker neemt die na gebruik in de vaatwasser kan. In de avond zorg je zo voor een schone beker, waarmee je in de ochtend weer een nieuwe smoothie kunt maken. Sommige miniblenders geven je de keuze tussen een beter of een schenkkan met een inhoud van ongeveer 400 tot 500 ml.

Juicers voor gezonde sapjes

Met een juicer haal je zo veel mogelijk sap uit fruit, groenten en kruiden. Je behoudt ondertussen wel alle voedingsstoffen, waardoor een juicer perfect is voor het maken van juices, maar ook voor het maken van smoothies, sorbets en zelfs gezond voedsel. Een juicer is dus ook perfect voor iedereen die niet graag romige en redelijk dikke smoothies drinkt, maar liever een sapje heeft. Want met een juicer krijg je een mooi dun fruit- of groentesap, zonder alle voedzame stoffen weg te gooien met de pulp die overblijft. Met een wholefood slow juicer haal je technologie in huis om de meest voordelige vitaminen en enzymen uit verse producten te halen, in de vorm van een lekker en voedzaam fruitsap.

Voor een lekkere zoete en pittige mix, doe je drie sinaasappels, ¼ ananas en een klein stukje gember, allemaal schoongemaakt en ontdaan van de schil, en in stukken gesneden, in je slowjuicer. Kijk uit met de gember, deze is vrij pittig. Voeg dus kleine stukjes toe naar je eigen smaak.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *