5 Lekkere Ananas Smoothies Recepten op een Rij

ananas1

6 Verrukkelijke Ananas Smoothie Recepten (Genieten!)

Smoothies zijn dorstlessend, voedend en daarnaast heel gezond. Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij het maken van een smoothie, waaronder heerlijke smoothies met ananas. Lees in dit artikel wat de gezondheidsvoordelen zijn van deze fruitsoort en ontdek verschillende ananas smoothie recepten!
Lees verder
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-image-peach-smoothie-image20370176

3 Heerlijke fruit smoothie recepten tjokvol vitaminen

Als je op zoek bent naar lekkere smoothie recepten, dan ben je hier aan het juiste adres. Probeer één van onze favorieten. Heerlijk en snel gemaakt!
Lees verder
http://www.dreamstime.com/stock-image-orange-papaya-carrot-smoothie-healthy-image43254011

Tongprikkelende Smoothie met Ananas en Wortels

Ananas is een lekkere goudgele vrucht met een typische smaak, die je heerlijk of vreselijk vindt. Helaas is ons land te koud om ze te vinden in het wild, maar in de supermarkt kun je ze wel kopen! In dit artikel lees je waarom ananas zo gezond is en krijg je het recept van de heerlijke smoothie met ananas en wortels!
Lees verder
http://www.dreamstime.com/stock-images-kale-smoothie-wooden-table-image38669154

Boerenkool smoothie met ananas

Wil je zelf gezonde smoothies maken? Nu zijn groene smoothies zeer populair. Gebruik deze recepten voor smoothies en geniet van dat gezonde drankje!
Lees verder
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-tropical-smoothie-image11622218

Caribbean Smoothie met Ananas en Kokosmelk

De grote trend in voedselland is een smoothie. Groente of fruit, zaden en andere superfoods - ze kunnen er allemaal in! Een smoothie maken is niet moeilijk, het enige wat je nodig hebt zijn verse producten en een blender. Probeer deze caribbean smoothie met ananas en kokosmelk eens! Heerlijk voor op een zonnige dag!
Lees verder
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-coconut-smoothie-served-sunny-beach-image41852059

Tropische smoothie: ananas met kokos smoothie

Ananas: wie houdt er niet van dit fruit? In deze ananas smoothie is tevens kokos verwerkt. Een overheerlijke combinatie en gemakkelijk zelf te maken!
Lees verder