HappyJuicy sapjes banner 728x90

Extra Gezonde Smoothies | Groene Smoothies en Superfoods

Het lijkt de laatste tijd wel een trend: heel veel Nederlanders zijn actief met hun gezondheid bezig. We beginnen te beseffen dat we niet alles moeten geloven wat er op verpakkingen vermeld staat. Nederlanders kiezen steeds vaker voor verse ingrediënten. Dit is natuurlijk een enorme vooruitgang, want het is altijd beter voor je gezondheid. Kies ook voor verse ingrediënten als je een smoothie maakt. Extra gezonde smoothies kun je zelf maken, met de meest verse en gezonde ingrediënten!

Door verse producten te gebruiken, zorg je ervoor dat je smoothie nog lekkerder smaakt. Daarnaast geven gezonde smoothies je een beter gevoel, omdat je weet dat je verstandig bezig bent. Een manier om bewust met gezonde voeding om te gaan, is bijvoorbeeld door je wat meer bezig te houden met superfoods. Ook dit is iets wat nu speelt in Nederland. Dit is gunstig, want het is in steeds meer reguliere supermarkten te verkrijgen. Het mooie is dat ook superfoods prima te verwerken zijn in gezonde smoothies.

Superfoods

Superfoods zijn een grote trend aan het worden, en daar is niets mis mee. Het wordt tijd dat mensen zich meer focussen op gezonde voeding. Hier krijg je simpelweg meer energie van en het voorkomt eventuele gezondheidsproblemen. Omdat superfoods een redelijk nieuw fenomeen zijn, weten veel mensen nog niet wat ze er precies mee kunnen of hoe ze het moeten combineren. Wij gaan je vandaag uitleggen hoe je ze kunt verwerken in een smoothie. Superfoods zijn een leuke en lekkere manier om gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Spinazie smoothie

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten:

 • 2 bananen
 • 150 g verse spinazie
 • 2 volle eetlepels chiazaden (wellen in water)
 • 4 volle eetlepels gojibessen (wellen in water)
 • 1 theelepel macapoeder
 • 1 bakje zomerfruit
 • 1 scheutje lijnzaadolie
 • 200 ml amandelmelk of kokoswater

Bereiding:

Wel de chiazaden en de gojibessen. Pel daarna de bananen en snijd deze in stukjes. Doe deze in de blender samen met het zomerfruit, de zaden en bessen. Mix dit goed door elkaar. Voeg daarna de spinazie in delen toe, zodat je blender dit beter kan verwerken. Strooi vervolgens de macapoeder erin en giet de amandelmelk of het kokoswater er doorheen. Tenslotte voeg je een scheutje lijnzaadolie erbij en mixen maar!

Tip:

Als je deze smoothie nog gezonder wil maken, kun je aan het einde twee eetlepels whey eiwit toevoegen. Daarna moet je er nog even mixen. Het maakt de smoothie nog luchtiger en lekkerder.

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

 • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
 • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
 • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Samenvatting
recipe image
Recept naam
Spinazie smoothie
Voorberedingstijd
Bereidingstijd
Totale Tijd

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *