Mijn ervaringen met Sap.je en of ik het aanraad

Benieuwd naar mijn ervaringen met de detox kuur van Sapje? Lees hier mijn ongezouten mening en ontdek de belangrijkste voordelen en nadelen.
Lees verder

Wat Is de Beste Detox Thee om te Kopen?

Detox thee heeft de wereld veroverd als een manier om je lichaam te reinigen. In dit artikel ontdek je welke detox thee je het beste kunt kopen. En wat nog meer helpt om je lever te reinigen en je lichaam te ontgiften!
Lees verder

7 Heerlijke Winter Smoothie Recepten (Genieten!)

Een smoothie wordt vaak gezien als het ultieme zomerdrankje, maar je kunt natuurlijk ook 's winters een heerlijke wintersmoothie drinken! Door winterse smaken te combineren en in sommige gevallen de smoothie te verwarmen, wordt de smoothie ook een winters drankje. Lees hier de 7 lekkerste wintersmoothie recepten!
Lees verder

8 Simpele Stappen voor Snel Zelf Appelsap Maken (Heerlijk!)

Appelsap is een sap waar ieder kind mee op is gegroeid en waar iedere volwassene stiekem nog wel van kan genieten. Vers is appelsap smaakt nog beter, en hoewel je de sap vers in de winkel kunt kopen, is hij zelfgemaakt toch het allerlekkerst. In dit artikel vertellen we je precies hoe jij zelf appelsap kunt maken!
Lees verder

Het Smoothie Dieet: Zo Val Je Kilo’s Af met Smoothies

Hoe is het toch mogelijk dat je de kilo's die je kwijt wilde er nog steeds aan zitten? Laat je niet ontmoedigen, want met het smoothie dieet val je die kilo's gegarandeerd af. Alle informatie die je nodig hebt over dit dieet zal je hier vinden! Afvallen met smoothies is gemakkelijker dan je denkt, aan het werk dus!
Lees verder

Zijn Smoothies Gezond? 12 Voordelen en 4 Nadelen

Smoothies zitten boordevol fruit en groente en ze lijken super gezond, maar is een smoothie gezond? In dit artikel kom je erachter wat een smoothie precies is en krijg je 12 voordelen en 4 nadelen van het drinken van een smoothie. Dat is dus des te meer reden om gewoon wel lekker die (gezonde) smoothie te nemen!
Lees verder

15 Gezonde Smoothie Tussendoortjes / Snacks om Snel Af te Vallen

Afvallen lijkt vaak makkelijker dan het is. Vaak is het probleem dat de verleiding voor een lekkere snack tussendoor te groot is. Hoe fijn zou het zijn als je een gezond tussendoortje hebt waar je niet van aankomt! Met deze 15 gezonde smoothie tussendoortjes/snacks om af te vallen, kun je met een schoon geweten eten!
Lees verder

Is “Het Smoothie Afslank Plan” Echt de Moeite Waard?

Afvallen is een onderwerp wat keer op keer terug blijft komen. Veel mensen doen of willen het graag. Nu zijn er tegenwoordig steeds meer boeken over te vinden en Jasper Alblas denkt het antwoord gevonden te hebben in smoothies. Maar is zijn ‘’Smoothie Afslank Plan’’ echt de moeite waard? Je leest het hier!
Lees verder

Is “Het 21-daagse Smoothieplan” Echt de Moeite Waard?

Diëtisten, artsen, en enthousiastelingen zijn steeds vaker bezig de wereld te overtuigen dat gezond eten een must is, maar mensen zien er tegenop om af te vallen. Bernard Favier en Brenda de Groot zeggen dat de oplossing te vinden is in hun 21-daagse Smoothieplan. Maar is dit écht zo? Je leest het hier!
Lees verder

De Lekkerste Recepten Voor De Blender

In de blender kun je onder andere smoothies maken, maar er zijn meer opties. Ben jij op zoek naar de lekkerste recepten voor de blender? Lees verder!
Lees verder
simpele-groene-smoothie

Super Simpel Spinazie Smoothie Recept

Spinazie is natuurlijk heel gezond, maar staat niet altijd bekend als heel lekker. Een spinazie met banaan smoothie kan echter heerlijk zijn! In dit artikel vind je het basisrecept van deze smoothie, maar er zijn veel variaties om mee te experimenteren. Begin in ieder geval met dit simpele spinazie smoothie recept!
Lees verder
groene-smoothies-met-citroen

Smoothies: Het plezier van Gezonde Tussendoortjes

Doordat smoothies vol zitten met voedingsstoffen zijn ze geweldig als gezonde tussendoortjes. Ik maak geen grap als ik zeg dat ze het makkelijkst van alles zijn om te bereiden.
Lees verder
een-groenten-smoothie

Groenten Smoothies maken

Veel mensen zijn wel bekend met fruit smoothies, maar minder bekend met groenten smoothies. En dit terwijl groenten smoothies wel zeker zo lekker zijn en nog gezonder dan fruit smoothies.
Lees verder