HappyJuicy sapjes banner 728x90

De Voordelen van een Groente Smoothie

groenten-smoothies

Als we groenten koken gaan veel van de vitaminen en voedingsstoffen verloren in het kookproces. Om de meeste vitaminen en voedingsstoffen uit uw groenten en fruit te halen is het belangrijk zoveel mogelijk ongekookt te eten.

Ook zitten er veel belangrijke vitaminen in de celwanden van groenten en fruit. Groente smoothies, ook wel groene smoothies genoemd, zijn een goede manier om deze voedingsstoffen toch binnen te krijgen.

Na het blenden van de groenten zijn de celwanden gescheurd en op die manier komen er veel vitaminen vrij die anders verloren waren gegaan.

Groene smoothies helpen om het lichaam te reinigen van giftige stoffen. Verse groenten ondersteunen de mogelijkheid van de lever om het lichaam te reinigen en te ontgiften.

De Voordelen

Het belangrijkste element van de groente smoothie is dat de groenten gevuld zijn met anti-oxidanten. Dit helpt de hersenfuncties op een positieve manier, vermindert stress, bevordert de bloedsomloop en je algehele lichamelijke gesteldheid.

Groene smoothies zijn goed voor de spijsvertering en werken goed tegen slapeloosheid.

Door groene smoothies te drinken word je vrij van overgewicht. Je krijgt meer energie en hebt geen last meer van eetbuien.

Een groene smoothie is een mix van groenten als boerenkool, spinazie of loofgroenten met andere groenten en fruit. Groene smoothies zijn gezond en een gemakkelijke manier om de hoeveelheid rauwe groenten die je eet te verhogen.

Omdat sommige groenten moeilijk te verteren zijn is het een goede manier om de stoffen toch binnen te krijgen. En hierdoor wordt het sneller opgenomen in je lichaam.

Nieuwsgierig geworden hoe je zelf een groene smoothie maakt?

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *