HappyJuicy sapjes banner 728x90

Heerlijke cafeïneboost met banaan en dadels

aardbeien smoothie

Koffie is bij de gemiddelde Nederlander vaak essentieel om de dag door te komen. Niet in slaap vallen tijdens de les of tijdens het werk, doe het maar eens zonder koffie. We willen graag de hele dag productief blijven en daarvoor is een hoop energie nodig. Die energie halen we uit voeding, maar wordt ook veelvuldig gehaald uit producten die een flinke dosis cafeïne bevatten. Nu is het zo dat vier koppen koffie per dag prima zijn, maar zodra je die vier koppen koffie overschrijdt, is het niet meer gezond voor je lichaam. Dit roept al snel de vraag op, “kun je koffie combineren met iets anders om er een smoothie van te maken?” Dit lijkt wat vreemd op het eerste gezicht, maar het is zeker mogelijk.

Wil jij op je voeding letten en gezonder gaan leven zonder meteen je eetpatroon volledig om te moeten gooien? Dan is de fruit smoothie zeker iets voor jou. Een fruit smoothie is snel gemaakt en heeft oneindig veel varianten die jou dagelijks van de benodigde vitaminen en mineralen kan voorzien. Ook is de fruit smoothie heerlijk als ontbijt en laat het je met een flinke dosis energie aan de dag beginnen. Wil je meer weten over de ingrediënten en de bereiding van deze smoothie? Lees dan vrolijk verder.

Dadels for the win!

DefFruit smoothie met banaan, dadels en koffie is een heerlijke smoothie die bovendien enorm gezond is. De dadel heeft een belangrijk aandeel in zowel de smaak als de gezondheid van deze smoothie. Dadels zijn namelijk rijk aan goede energie, voedingsvezels, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze zijn bovendien vetarm en cholesterolvrij. Ook worden dadels vaak gebruikt bij diëten tegen overgewicht en helpen ze bij het voorkomen van hart- en vaatziekten en kanker. Ook zijn dadels gewoon hartstikke lekker! Ze hebben een zoete smaak, zijn voedzaam en geven een flinke energieboost.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Hoe maak ik de fruit smoothie met banaan, dadels en koffie?

De prangende vraag die na het lezen van deze blog naar voren komt, is natuurlijk: kan ik deze fruit smoothie zelf ook maken en hoe werkt dit dan? Hieronder lees je precies welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je de fruit smoothie met banaan, dadels en koffie moet bereiden. Veel succes!

Ingrediënten:

  • 1 banaan
  • 3 dadels
  • 2 eetlepels room
  • 1 kopje kefir
  • 1-2 eetlepels gemalen koffiebonen
  • een scheutje rauw cacaopoeder

Bereidingswijze:

Stop alles in de blender en blend het geheel voor ongeveer drie minuten. Als je het geheel direct koel wilt serveren, kun je eventueel wat ijsblokjes toevoegen.

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *