HappyJuicy sapjes banner 728x90

Tropische groene smoothie met banaan, mango en boerenkool

Kom je wel eens bij die lekkere sapbarretjes? Dan krijg je daarna waarschijnlijk een heerlijk gezond gevoel. Dit is het lichaam dat je een beloning geeft: het doet je goed als je voor jezelf zorgt. Je kunt dit natuurlijk ook thuis doen, want gezonde smoothies maken is hartstikke gemakkelijk en snel te doen! Daarnaast kun je alle ingrediënten kiezen die je wil gebruiken, zodat je de smoothie optimaal kunt aanpassen op jouw persoonlijke smaak. Zo kun jij voor jezelf de perfecte smoothie maken.

Als je nu echt voor een gezonde smoothie wil gaan, dan kun je deze maken van groenten. Bij voorkeur kies je voor groene bladgroenten, omdat deze voedingsstoffen bevatten die lang niet in alle groenten zitten. De kans is dus groot dat je hier niet voldoende van binnen krijgt. Wil je gezond leven, dan is het verstandig en lekker om deze groenten te verwerken in een smoothie. Daarnaast is het snel te maken en is het een handig drankje voor onderweg naar je werk of school.

Liever geen groene groenten?

Er zijn een hoop mensen die niet zo van (groene) groenten houden. Het is dan lastig om je er steeds weer toe te zetten om ze toch te eten. Dit geldt vooral ook voor kinderen. Veel kinderen vinden groenten niet lekker, maar ook vooral voor hen is het belangrijk dat ze deze voedingsstoffen binnen krijgen. Als moeder kun je voor je kinderen de lekkerste smoothies maken, zodat ze toch gezond door het leven gaan en niets te kort komen. Je kunt bijvoorbeeld de smoothie wat zoeter maken, door een beetje honing toe te voegen. Dan zal je kind het gelijk lekkerder vinden en geen afkeer meer hebben van groene groenten.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Tropische groene smoothie

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten:

  • 3 tot 4 bladeren boerenkool
  • ½ banaan
  • 5 blokjes mango
  • 5 tot 6 blaadjes munt
  • ½ kopje melk

Bereiding:

Pel de banaan en snijd deze in stukjes. Schil de mango en snijd hier zo’n vijf blokjes mango vanaf. Doe deze allebei in de blender, samen met de boerenkool, munt en melk en mix het tot een glad geheel. Deze smoothie smaakt zoet door de mango en verfrissend door de munt, maar het bevat ook groene bladgroenten. Het kind zal het heerlijk vinden, net zoals jij.

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Samenvatting
recipe image
Recept naam
Tropische groene smoothie
Voorberedingstijd
Bereidingstijd
Totale Tijd
Gemiddelde rating
2.51star1star1stargraygray Based on 108 Review(s)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *