Wat is Maca: 11 Voordelen van Maca Poeder In Je Smoothie + Recepten

Boost je smoothie met maca poeder voor deze 11 gezondheidsvoordelen! Lees verder over wat maca is, plus de lekkerste recepten en tips!
Lees verder

6 Matcha Smoothie Recepten voor Energie en Antioxidanten

Maak kennis met de krachtige combinatie van matcha in 6 heerlijke en voedzame smoothie recepten, perfect voor een energieke start van je dag!
Lees verder

5 Lekkerste en Gezondste Smoothies met Gembersap

Wil je weten waarom gember zo goed te combineren is met je dagelijkse smoothies? Met deze tips en recepten kun je gemakkelijk smoothies maken met gembersap om elke dag te genieten van de voordelen van gembersap. Probeer verschillende combinaties uit en geniet van de lekkere smaak!
Lees verder

6 Gezonde en Lekkere Smoothies met Havermout

Smoothies met havermout, waarom zijn die zo gezond? En hoe maak je ze eigenlijk? Lees hier de gezondheidsvoordelen, en ontdek de 6 lekkerste en gezondste smoothie recepten met havermout!
Lees verder

Is een Gembershot Gezond en Hoe Maak je een Ginger Shot?

Is een gembershot gezond en hoe maak je nu je eigen ginger shot? Lees alle gezondheidsvoordelen van een gembershot, plus een eigen recept, terug in dit artikel!
Lees verder

Gembershot Kopen bij AH, Jumbo of Lidl? De Top 5 Shots!

Moet je gembershots kopen bij AH, Jumbo of Lidl? Lees in dit artikel wat de top 5 van gembershots is en waar je de gembershots kunt vinden!
Lees verder

10 Lekkerste en Gezondste Gember Smoothies

Gember geeft een kick aan alles waaraan je het toevoegt. Het heeft bovendien veel gezondheidsvoordelen. Lees hier over de lekkerste gembersmoothies!
Lees verder

11 Lekkerste Kurkuma Smoothies

Kurkuma staat bekend om de gele kleur en de medicinale werking. Niet iedereen vindt het kruid even lekker, toch wil men de gezondheidsvoordelen wel graag ervaren. Een smoothie is hiervoor de perfecte oplossing! Lees hier de 11 lekkerste kurkuma smoothie recepten!
Lees verder

Smoothie met goji en maca poeder (superfood smoothie!)

Super smoothies zijn smoothies die zogenaamde superfoods bevatten. Superfoods zijn producten die zeer voedzaam zijn en gezonde stoffen bevatten.
Lees verder

Kokos, cacao en green superfood-smoothie

Gezond eten wordt steeds belangrijker. Veel superfoods zijn zeer geschikt om in een smoothie te verwerken. Maak je eigen voedzame superfood smoothie!
Lees verder

Mango smoothie met kokos en chiazaadjes

Wil jij ook zelf smoothies maken? Je kunt kiezen voor een fruitsmoothie, maar ook verschillende soorten groenten kunnen in een smoothie worden verwerkt.
Lees verder