5384

5351

5379

5377

5375

5286

5271

5258

5200

5166

5146

5090

5036

5033

4915

4893

4981

4892

4891

4845

4845

20

HappyJuicy sapjes banner 728x90

Gembershot Kopen bij AH, Jumbo of Lidl? De Top 5 Shots!

Tegenwoordig lijkt iedereen in de ban te zijn van gembershots. Een gembershot is een populair en hip drankje, Dat ook nog eens veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Dat laatste is voornamelijk de reden dat je een gembershots wilt drinken, want zeg nou eerlijk: de smaak ervan is niet per se heel lekker te noemen.

Een gembershot zorgt voor een verbeterde spijsvertering. Daarnaast kan het helpen tegen brandend maagzuur en een opgeblazen gevoel. Wie op zoek is naar een gembershot, hoeft niet meer naar een speciale sapjesbar. Ook in de supermarkt kan je namelijk gembershots vinden. In dit artikel bespreek ik de top 5 gembershots van verschillende supermarkten!

“Een gembershot koop je tegenwoordig gewoon bij je dichtstbijzijnde supermarkt.”

Wat zijn de voordelen van gembershots?

Zoals in de inleiding al naar voren kwam, staan gembershots bekend om hun vele gezondheidsvoordelen. Voor het beste effect is het goed om een gembershot in één keer op te drinken. Dit is uiteindelijk natuurlijk ook de bedoeling van een shot. Wanneer je voor het eerst een gembershot drinkt, kan de kruidige en scherpe smaak wat heftig zijn. Gelukkig went dit snel.

Gember heeft een ontstekingsremmende werking. Als je een gembershot drinkt, zijn spierpijn en griep dus verleden tijd. Ook helpt een gembershot goed tegen misselijkheid. Ben je zwanger en heb je bijvoorbeeld erg veel last van ochtendmisselijkheid, dan doet een gembershot zeker wonderen. Hieronder volgt een lijst met nog meer gezondheidsvoordelen:

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

 Het werkt als een natuurlijke pijnstiller.

Als je 500 mg gember consumeert, zou dit de pijn bij artrose kunnen helpen verminderen. Gember verwerkt in massageolie kan ervoor zorgen dat je spieren minder stijf zijn en je gewrichten minder pijn doen.

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Het helpt bij gewichtsverlies.

Gember zorgt voor een sneller metabolisme. Daarnaast helpt gember bij het sneller verbranden van vetreserves. Een ander voordeel van het eten van gember, is dat je langer vol zit. Ook dit zorgt ervoor dat je wat sneller af kan vallen.

Zin in heerlijke verse sapje die een boost geven in je gezondheid?

Bekijk dan HappyJuicy, slowjuice sapjes die 100% natuurlijk zijn en zelfs nog superfoods bevatten. Klik hier of op de afbeelding hieronder.

HappyJuicy impressie

Het zorgt voor een frisse adem.

Wanneer je na een maaltijd een stukje gember eet, zal je merken dat je mond fris en schoon voelt. De oorzaak hiervan is dat gember de slechte smaak in je mond weet te neutraliseren. Gember doodt namelijk bacteriën. Zeg dus maar dag tegen een slechte adem!

Het beschermt tegen kanker (bron).

Door gember te eten, wordt de groei van kankercellen verhinderd. Dit betekent dat de kans op het krijgen van kanker erg afneemt. Niet alleen is gember goed tegen de preventie van kanker, maar ook voor de genezing van kanker.

Er zijn dus zat gezondheidsvoordelen die gembershots zeker de moeite waard maken om te proberen (bron). Vooral in de wintermaanden zal je lichaam erg veel baat hebben bij het drinken van een gembershot. Voel je bijvoorbeeld een verkoudheid opkomen? Drink dan een gembershot en laat de paracetamol eens lekker voor wat hij is.

De top 5 gembershots

Nu duidelijk is dat een gembershot ontzettend veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengt, is het tijd om ons te richten op de top 5 gembershots van verschillende supermarkten. Ik richt mij dus alleen op supermarkten, zoals de Albert Heijn, de Jumbo en de Lidl. Lees gauw verder om achter de top 5 te komen!

Nummer 5: Lidl Ginger Shot van Chef Select (gember, appel en citroen) 150 ml

Op nummer 5 is de Ginger Shot van Chef Select te vinden. Deze gembershot vind je bij Lidl. Het flesje heeft geen typisch shot-formaat van 60 ml. Je zal de Ginger Shot van Lidl dus niet in één keer op kunnen drinken. Uiteindelijk is dat natuurlijk niet erg en geniet je er hierdoor alleen maar langer van.

Opmerkelijk aan deze gembershot is dat er maar liefst 86% appelsap in zit! Apple Shot zou dus een veel betere naam zijn dan Ginger Shot. Het drankje bevat verder maar 8% gembersap en 8% citroensap. De gember en citroen zal je dus nauwelijks proeven. Dat er vooral appelsap in zit, maakt het drankje wel weer wat toegankelijker voor veel mensen.

Het drinkt lekker weg. Toch komt dit drankje niet hoger in de top 5 te staan. De reden hierboor is dat de naam van het drankje misleidend is, omdat er maar weinig gember in zit. Ben je toch benieuwd en zie je dit drankje als een goede gembershot om mee te beginnen, juist vanwege de subtiele smaak, dan vind je hem bij de Lidl voor 1 euro.

Nummer 4: Albert Heijn Gember Powershot (gember, appel, citroen) 30 ml

De Gember Powershot is één van de vier powershots van Albert Heijn (de andere smaken zijn tarwegras, aloë vera en kurkuma). De Gember Powershot bevat 50% appelsap en 25% gembersap. Dit is qua verhouding al veel beter dan de Ginger Shot van Chef Select van Lidl. De gember zal je bij deze gembershot dan ook veel beter proeven.

Als we de Albert Heijn mogen geloven, wordt de Gember Powershot iedere dag koud geperst met de slow juicer. Dit betekent dat vitaminen en mineralen behouden blijven en de gezonde ingrediënten tot op de laatste druppel worden uitgeperst. Verder bevat de Gember Powershot 100% pure, onbehandelde en onbewerkte ingrediënten.

Mocht de Gember Powershot je goed bevallen en ben je van mening dat hij voor herhaling vatbaar is, dan ben je wel duur uit. Voor één flesje Gember Powershot van 30 ml betaal je namelijk maar liefst 2 euro. Als je je bedenkt dat je een flesje van 30 ml in één keer opdrinkt, dan is de Gember Powershot een duur grapje.

Nummer 3: Jumbo Gember Shot (gember, sinaasappel, appelazijn, honing) 60 ml

Deze gembershot van Jumbo heeft een verrassende ingrediëntenlijst. Zo bestaat de gembershot uit 39,8% sinaasappelsap, 20% citroensap, 15% honing, 15% gembersap, 5% appelazijn, 5% kurkumasap, 0,1% oreganopoeder, 0,1% steranijspoeder en 0,03% zwartepeperpoeder.

Bij het drinken van de gembershot kan je dus gegarandeerd een smaakexplosie in je mond verwachten. De honing en het sinaasappelsap zorgen voor een zoet smaakje, terwijl het gembersap, de steranijspoeder en de zwarte peperpoeder juist zorgen voor een pittig smaakje. De appelazijn en het citroensap maken het drankje weer een beetje zuur.

Qua smaak zit het dus helemaal goed. Wat alleen wel opvallend is, is de hoeveelheid suikers. Zo zit er maar liefst 17,4 gram suikers in het drankje verwerkt. De gembershot bevat dus erg veel calorieën, waardoor je het drankje niet meer dan drie keer per week zou moeten drinken. Ook is de gembershot best prijzig. Je betaalt 2,19 euro voor 60 ml.

Nummer 2: Jumbo Gember Shot (gember, citroen, appel) 60 ml

Op nummer 2 staat een gembershot van Jumbo’s eigen merk. Het is een shot van gembersap, appelsap en citroensap. Opvallend is dat er voornamelijk erg veel appelsap in is verwerkt, namelijk maar liefst 65%. Verder is er 25% gembersap en 10% citroensap in de gembershot te vinden. Je betaalt 2,19 euro voor 60 ml, een vrij prijzige gembershot dus.

De 10% citroensap zorgt voor een vleugje frisheid in de gembershot. De 25% gembersap had uiteraard wat verhoogd kunnen worden, zodat de naam ‘gembershot’ wat gepaster was geweest. De 65% appelsap had daarentegen weer wat verlaagd kunnen worden. Toch zorgen de combinaties van verschillende sappen voor een verrassende, lekkere smaak.

Het is dan ook niet onbelangrijk om te vermelden dat dit product een Superior Taste Award heeft gewonnen in 2021 en beoordeeld is met één ster. De award is uitgereikt door het onafhankelijke International Taste Institute, bestaande uit een jury van tweehonderd chef-koks. Dit geeft natuurlijk aan hoe erg de gembershot in de smaak valt.

Nummer 1: Gembershot Immunity van Sapje

Op nummer 1 staat toch echt de gembershot Immunity van Sapje. Het drankje bevat gember, aloë vera, yacon, sinaasappel, ginseng, citroengras, dragon, dille en kaneel. Net als de Gember Powershot van Albert Heijn is de Gembershot Immunity van Sapje ook gemaakt met de slow juicer. Je geniet dus van 100% natuurlijke en onbewerkte ingrediënten.

De Gembershot Immunity van Sapje bevat enorm veel vitamines en mineralen. Voorbeelden zijn kalium, vitamine B1, jodium, zink, magnesium, ijzer, calcium en mangaan. Vooral vitamine C, vitamine A, koper en mangaan springen eruit. Verder zit er maar 3,6 gram natuurlijke suikers in de gembershot verwerkt.

Je hebt dus te maken met een gembershot die rijk is aan vitaminen, mineralen en antioxidanten én die ook nog eens weinig calorieën bevat. Verder zit er zo’n 60 gram aan groenten en kruiden in de gembershot verwerkt. Ga maar na wat de Gembershot Immunity van Sapje met je gezondheid doet als je iedere dag één flesje leegdrinkt.

De gembershot wordt in een diepvrieswagen bezorgd, zodat deze lekker koud aankomt bij jou thuis en je er zeker van kunt zijn dat de voedingsstoffen er nog in zitten. Het is weliswaar geen gembershot uit de supermarkt, maar hij toont wel meteen aan dat een gembershot van een echte sapjeswinkel zóveel gezonder is dan een gembershot uit de supermarkt.

Conclusie

Uit de bovenstaande top 5 van gembershots is dus duidelijk dat een gembershot van een echte sapjeswinkel het beter doet dan een gembershot uit de supermarkt. De gembershots uit de supermarkt zitten helaas vol met kunstmatige zoetstoffen, toegevoegde suikers, verdikkingsmiddelen, smaakmakers en andere ongezonde toevoegingen.

“Gembershots uit supermarkten zitten vol met calorieën, waardoor het van belang is dat je ingrediëntenlijst goed doorneemt.”

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

 • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
 • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
 • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

3 Reacties op "Gembershot Kopen bij AH, Jumbo of Lidl? De Top 5 Shots!"

 1. Jean Meertens

  says:

  Ik lees dat gember schot altijd met appel is bijgevoegd , maar aangezien ik helemaal geen fruit eet , bestaat er ook puur natuur Gember want dat moet toch ook gezond zijn ?

 2. Angie

  says:

  Ingedienten van een ginger gember shot van de lidl zijn
  160 ml
  Waarvan 65 %appelsap
  25 % gembersap en 10 % citroensap

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *