5384

5351

5379

5377

5375

5286

5271

5258

5200

5166

5146

5090

5036

5033

4915

4893

4981

4892

4891

4845

4784

4688

4629

4597

4526

4461

4447

4410

4379

4282

4252

4229

4212

4201

4129

2909

4087

4077

4045

4032

4017

4005

3974

3962

3834

3818

3799

3784

3760

3744

3718

3697

3688

3676

3656

3621

3611

3578

3427

3535

3438

3448

3379

187

3199

3168

3158

3144

3148

3126

3138

3120

3114

3087

2949

2935

2877

3541

3541

78

HappyJuicy sapjes banner 728x90

Is ”125 Groene Smoothie Recepten” de Moeite Waard?

Smoothies zijn tegenwoordig uitgegroeid tot een echte hype. Onder het motto ‘een gezond en fit lichaam’ zijn mensen massaal begonnen aan een smoothie dieet. In plaats van de dag te beginnen met een flink ontbijt in de vorm van boterhammen met ham en ei, grijpt een grote groep naar de blender, gewapend met een lading gezonde producten.

Er wordt beweerd dat de zogenaamde groene smoothie in het bijzonder erg gezond is – er worden veel positieve dingen over gezegd. Ook Michel Beugelsdijk gelooft in de kracht van de groene smoothie. Hij heeft een ebook opgesteld bomvol recepten voor groene smoothies, genaamd ‘125 Groene Smoothie Recepten’. Maar is dit ebook wel echt het kopen waard?

Wat is de groene smoothie?

Een smoothie is een koud drankje met een dikke textuur, dat gemaakt is van een mengsel van verschillende soorten rauw fruit en/of rauwe groenten, water, ijs en melk. De groene smoothie bestaan grotendeels (40-50%) uit groene groenten – meestal rauw bladgroenten als spinazie, peterselie, selderij of broccoli – en voor de rest voornamelijk of volledig uit fruit (om de smoothie zoeter te maken).

Hoe bereid je een groene smoothie?

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Wat zijn de vermeende voordelen van de groene smoothie?

De groene smoothie is veel in het nieuws, omdat het door sommigen gezien wordt als de meest gezonde smoothie. Zij voeren het argument aan dat een aanzienlijke hoeveelheid van het drankje uit (groene blad-) groenten bestaan. Tot dusver is er echter nog geen onderzoek gedaan naar de waarheid van deze bewering – er zijn er zelfs een aantal die het tegendeel beweren.

Toch is de groene smoothie razend populair. Bloggers en lifestyle magazines raken niet uitgepraat over dit nieuwe goedje. Maar waarom eigenlijk? Wat maakt de groene smoothie zo speciaal volgens zo’n grote groep mensen? Hieronder vindt je enkele redenen.

  • Groene smoothies zijn zeer voedingsrijk

Door de groene smoothies krijg je gemakkelijk je dagelijkse hoeveelheid benodigde vitamines binnen – het meeste fruit en de meeste groenten zitten bomvol vitamine A en C.

  • Groene smoothies zijn veel gezonder dan fruit- of groentesappen

Normaal gesproken gaan de vezels van het fruit of de groente verloren, omdat enkel het sap gewonnen wordt. Echter, wanneer je een smoothie maakt, gebruik je een compleet stuk fruit of groente, waardoor je niet alleen de mineralen en vitamines uit het sap meeneemt, maar ook de vezels.

  • Groene smoothies helpen je bij het afvallen

Groene smoothies zijn zeer caloriearm, maar tegelijkertijd erg vullend. Doordat ze veel water en vezels bevatten, geven ze je het gevoel alsof je net een volledige maaltijd op hebt. Groene smoothies kunnen je dus helpen je honger te bevechten, waardoor je sneller afvalt.

  • Groene smoothies maken je gezonder

Zelfs wanneer je sceptisch bent over de effectiviteit van groene smoothies, kan je er gezonder van worden. Wanneer je namelijk alleen al dénkt dat je gezond bezig bent, kan dit van invloed zijn op hoe je je voelt over jezelf en je levensstijl. En doordat je geestelijk beter voelt, zal je fysieke stress afnemen.

Bovendien kan het hanteren van één gezonde actie als katalysator dienen voor andere gezonde dingen – je zult sneller andere gezonde recepten uit gaan proberen en meer gaan sporten.

groene-smoothies

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Wat belooft het ebook jou als lezer?

Aan de hand van het ‘125 Groen Smoothie Recepten’ ebook leer jij hoe je een gezonde en lekkere (met dank aan het zoete fruit) smoothie klaarmaakt. Je hebt enkel een blender en de ingrediënten nodig, en binnen no-time heb jij een heerlijk vitaal en energierijk drankje, waardoor jij je beter voelt dan ooit.

De groene smoothie heeft echter nog veel meer voordelen. Ten eerste maakt het je huid gezonder en soepeler. De groenten, het fruit en het water van groene smoothies hebben namelijk een verzorgende werking. Zeg dus maar dag tegen je onverzorgd uitziende huid en hallo gladde huid!

Daarnaast verhoogt de smoothie je weerstand tegen schadelijke bacteriën en ziekten, verbetert het je stoelgang en zorgt het voor een minder hoge bloeddruk. Je hoeft dus niet langer bang te zijn dat je een virus oploopt of dat je je vaak ziek moet melden op je werk.

Zin in heerlijke verse sapje die een boost geven in je gezondheid?

Bekijk dan HappyJuicy, slowjuice sapjes die 100% natuurlijk zijn en zelfs nog superfoods bevatten. Klik hier of op de afbeelding hieronder.

HappyJuicy impressie

Lichamelijk en geestelijk beter in je vel

Door middel van het drinken van groene smoothies zal je dus niet zo vaak meer ziek, zwak en misselijk zijn – je fysieke gesteldheid zal erop vooruitgaan. Daarnaast zal je je geestelijk ook veel beter gaan voelen; je kunt jezelf er immers van gerust stellen dat je niet alleen gezond bezig bent, maar ook dat je er fris en gezond uitziet.

Bovendien neemt je eetlust af, waardoor je minder aan kunt komen door ongewenste hongerbuien, en neemt je levenslust juist toe. Door de combinatie van rauwe bladgroenten en het fruit krijgt je lichaam namelijk de benodigde vitaminen en mineralen aangevoerd. Deze zorgen ervoor dat je lichaam direct begint met het omzetten van voedsel in energie –  jij zult dus barsten van de energie!

Hoe is het ebook opgebouwd?

Aan het begin van het 190 pagina’s tellende boek wordt je als lezer verwelkomd met een voorwoord, waarin de auteur je vertelt wat hij je allemaal zal leren in zijn ebook. Hierna begint hij met een uitleg over de groene smoothie (wat is het, waarom wordt het aangeraden?). Vervolgens vertelt hij je water met je gebeurt als je aan de groene smoothies gaat. Hoe zal het je levenspatroon en lichaam beïnvloeden?

Hij vervolgt zijn verhaal met uitleg over de rol van groene smoothies in afvallen, het voedingspatroon en de bijdrage aan de gezondheid van groene smoothies in het algemeen. Tevens vertelt hij over groene smoothies in combinatie met zwangerschap, en gaat hij de strijd aan met eerdere sceptici omtrent het oxaalzuur en vruchtensap. Hierna geeft hij nog een heleboel praktische informatie.

Om in de sfeer te blijven van het onderwijzen in alles wat met groene smoothies te maken heeft, geeft hij vervolgens een duidelijke, uitgebreide uitleg over de ingrediënten die je in je groene smoothie kunt stoppen. Daarna geeft hij je enkele tips om je levensstijl vol te blijven houden, ondanks het hoge prijskaartje. En tot slot volgen de 125 groene smoothie recepten.

De recepten

Ieder recept is voorzien van een interessante en uitnodigende naam die je het idee kan geven dat je op het goede pad zit, en je kan motiveren om door te blijven gaan. Voorbeelden zijn: ‘Give me Power!’; ‘Sweet Dreams’; ‘Sexy Slank Smoothie’; ‘Blijf Scherp’ en ‘Go Green… Go Fitness’.

Elk van deze recepten is voorzien van een uitleg, voornamelijk op basis van de naam (‘Anti-hoofdpijn Smootie’ voor minder hoofdpijn – en hoe!), de benodigde ingrediënten en de bereiding. De informatie wordt op een aantrekkelijke – dankzij de vele kleurrijke foto’s – en duidelijk te volgen manier weergegeven. Hieronder volgen een paar voorbeelden van recepten.

voorbeeld-groen-1

voorbeeld-groen-2

De aanvullende ebooks

Naast het ‘125 Groene Smoothie Recepten’ ebook zijn er ook nog enkele aanvullende ebooks, namelijk: ‘Fruit Smoothie Recepeten’ (124 pagina’s); ’21 Gezonde Recepten’ (24 pagina’s); ’10 Superfood Smoothie Recepten’ (13 pagina’s) en ’10 Paleo Recepten’ (21 pagina’s). Deze volgen nagenoeg dezelfde opbouw als ‘125 Groene Smoothie Recepten’. De laatste bonus is het ‘Dieet Schema’ ebook, bestaande uit 13 pagina’s.

smoothie-boek-bundel

Wat zeggen andere lezers over het ebook?

Juul van www.happyhealthy.nl geeft het ebook 4,5/5 sterren, met de volgende beredenering:

”Het is een boek of ebook waarin tot in de details wordt uitgelegd wat een groene smoothie inhoudt. Er wordt veel informatie over gegeven, vandaar dat het boek ook 190 pagina’s dik is. Het plezier in het overbrengen van de kennis door de schrijver, ervaar je duidelijk bij het lezen van de eerste 50 pagina’s van het boek.

De resterende 140 pagina’s na de gedetailleerde beschrijvingen maken de verwachtingen meer dan waar. 125 zeer diverse recepten met groene smoothies voor iedere smaak en voorkeur. Met het boek hoef je bij de smoothies nooit dezelfde smaken te ervaren. Zodra je alle recepten hebt uitgeprobeerd, weet je de smaak van de eerste niet meer.”

Joyce van www.fit-gezond.com geeft het ebook 3,5/5 sterren, en zegt daarbij het volgende:

”De eindconclusie: het boek is prima en bovendien gunstig geprijsd. Echter is het boek ‘slechts’ een aanvulling op een dieet of gezond voedingspatroon, waardoor het geen compleet dieet weergeeft.

Bij Fit & Gezond zijn wij enthousiast over de hoeveelheid smoothie-recepten en de diversiteit aan smaken. Wij kunnen ons voorstellen dat je energielevel zal stijgen en je gewicht zal verliezen wanneer je een maand lang groene smoothies drinkt. De smoothies zijn vullend, waardoor je minder kans hebt op een terugval en je krijgt iedere dag jouw dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit binnen die de juiste voedingsstoffen bevatten.  Het ‘gezonde groene smoothies’ boek is dus zeker een aanrader, wanneer je energieker door het leven wilt gaan en op een gezonde manier wilt afvallen.”

Niels van www.makkelijkafvallen.eu zegt ten slotte het volgende over het ebook:

”Groene Smoothies zijn hip. Ze zijn gezond (bevatten veel gezonde mineralen) en je kunt absoluut afvallen doordat je minder koolhydraten en suikers binnenkrijgt. Wij kunnen dit boek dan ook aan elke vrouw aanraden. Het is bijvoorbeeld ook leuk als cadeautje voor je beste vriendin.”

Eindoordeel: wel of niet kopen?

Wanneer je zoekt naar een manier om gezonder te gaan leven, dan biedt het ‘125 Groene Smoothie Recepten’ ebook je zeker een uitweg. Naast de vele duidelijke en leuke afwisselende recepten, is het ebook erg informatief. Je komt er als lezer zeker achter waaróm je nou echt moet overstappen op die groene smoothies, maar ook hoe.

Een groene smoothie maken is niet heel moeilijk, maar de prijs kan wel oplopen, wanneer je het je als levensstijl probeert aan te meten. Echter, je leert in dit ebook hoe je jezelf ondanks de kosten een betere geestelijke en fysieke gezondheid bezorgt. Het ebook – en de bonus ebooks! – lijken dus zeker de moeite waard om in huis te halen!

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *