HappyJuicy sapjes banner 728x90

Vitamineboost: Fruit Smoothie met banaan, Druif en Peer

Wil jij dagelijks voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgen, maar lukt dit niet altijd? Dan is de fruit smoothie iets voor jou. Veel mensen vinden het heerlijk om af en toe een stukje fruit te eten. Waarom dan niet eens proberen om allerlei verschillende soorten fruit samen in een drankje te gooien? Het enige wat je nodig hebt, is een blender en verschillende soorten fruit en klaar is Kees.

Waarom is banaan zo goed voor ons lichaam?

Vandaag gaan we kijken naar een heerlijke fruit smoothie met banaan, druif en peer. De smoothie zal overwegend bestaan uit banaan, en wordt aangevuld met een peer en wat druiven. Waarom deze smoothie zo gezond is? Voornamelijk door de hoge mate van mineralen en vitamines die de banaan bevat. Zo bevat een banaan een hoop mangaan, een mineraal dat zorgt bij de vorming van botten en bindweefsel. Daarnaast bevat een banaan een hoop kalium, wat goed is voor de bloeddruk, de spierwerking en de hartslag. Als laatste zit er een hoop magnesium in de banaan, wat ervoor zorgt dat onze energiestofwisseling goed verloopt.

Naast mineralen bevat een banaan ook veel vitamines. De twee belangrijkste vitamines in een banaan zijn vitamine B6 en C. Vitamine B6 zorgt voor een goede aansturing van je hersenen en speelt een belangrijke vorm bij de vorming van rode bloedcellen. Vitamine C is noodzakelijk voor je lichaam. Vitamine C versterkt het immuunsysteem en zorgt ervoor dat je sneller van ziektes herstelt.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Zelf een smoothie maken

Het is duidelijk dat de fruit smoothie met banaan, druif en peer enorm gezond is, maar is het ook lekker? Wij weten het antwoord al, maar om het echt te geloven, moet je het zelf ervaren. Hieronder vind je de ingrediënten en de bereidingswijze voor de fruit smoothie met banaan, druif en peer. Het maken van de smoothie zal ongeveer 10 minuutjes in beslag nemen en je haalt er twee flinke glazen uit.

Ingrediënten:

  • 2 rijpe bananen
  • 1 rijpe peer
  • 1 kop druiven
  • Water of ijsblokjes (ongeveer 100 ml water of een handjevol ijsblokjes)

Bereidingswijze: Blend de druiven met water en gebruik een zeef om de pitjes eruit te halen. Voeg de bananen en de peer erbij en gooi dit in de blender. Schat ongeveer in hoeveel water erbij moet (meestal rond de 100 ml) en optioneel kan er nog wat sla bijgegooid worden. Geniet van je smoothie!

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *