HappyJuicy sapjes banner 728x90

Luxe groene smoothie met avocado en alfalfa

Vraag 100 mensen of ze iedere dag een milkshake zouden willen drinken en er zullen weinig mensen zijn die ‘nee’ zeggen tegen dat aanbod.

Voor veel mensen zal dit echter niet realistisch zijn, omdat milkshakes niet meteen in het rijtje ‘gezond eten’ vallen. Net een portie friet en een broodje kroket op en een milkshake er achter aan drinken? Heerlijk. Maar of het ook gezond is, is een tweede.

Wat echter niet veel mensen weten, is dat milkshakes wel degelijk ook gezond kunnen zijn. Het enige wat je hoeft te doen, zijn de ingrediënten vervangen door gezonde ingrediënten.

Een milkshake van groente en fruit, oftewel de smoothie. Waarom is dit idee niet al veel eerder bedacht? Onbegrijpelijk. De smoothie biedt jou de mogelijkheid om elke dag een heerlijk drankje te drinken, wat ook nog eens gezond is!

De zorgen over een eventueel vitaminegebrek door een tekort aan gegeten groente en fruit is bij dezen doorgestreept. De smoothie is makkelijk gemaakt, zit boordevol vitamines en mineralen en kan met de juiste ingrediënten een ware smaaksensatie worden.

Het is tijd om de smoothies te omarmen en op een leuke en lekkere manier aan je dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamines te komen.

Groen, groener, groenst

De groene smoothie met avocado en alfalfa bevat een hoop voedingsstoffen die ons lichaam ten goede komen. Naast de vitamines en mineralen bevat de avocado ook een hoop gezonde vetten die goed zijn voor ons hart en bloedvaten. De alfalfa zorgt ervoor dat ons lichaam belangrijke bouwstoffen binnenkrijgt. De alfalfa bevat erg veel vitamines en mineralen waardoor het vrijwel bij elk gerecht een lekkere en gezonde aanvulling kan zijn. Maar hoe maak je zo’n groene smoothie met avocado en alfalfa? En wat heb je hier voor nodig? Je leest het hier!

Ingrediënten voor een groene smoothie met avocado en alfalfa: 2 avocado’s 40 gram alfalfa 2 bananen 400 ml amandelmelk

Bereidingswijze: Snijd de avocado langs de pit door de helft en lepel het vruchtvlees uit de schil. Stop daarna de avocado, de bananen, de alfalfa en de amandelmelk in de blender. Bepaal zelf de dikte van de smoothie door wat te spelen met de blender. Verdeel de smoothie over twee glazen en smullen maar!

Tip: Wil je je smoothie nog wat pittiger maken? Voeg dan wat extra alfalfa toe. Naast het feit dat deze kiemgroente erg gezond is, zorgt het ook voor een heerlijk pittige smaak.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

 • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
 • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
 • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

3 Reacties op "Luxe groene smoothie met avocado en alfalfa"

 1. Mea Willemsen

  says:

  De smoothies zien er heerlijk uit. Kun je aangeven voor hoeveel personen deze recepten zijn. Voor een persoon lijkt het me een beetje veel.

 2. Helinth

  says:

  Wil graag het boek kopen, kan dit via deze site?

 3. Titia Vos

  says:

  Oh, wow wat een verrukkelijke recepten. Ga meteen naar de markt om ingrediënten te kopen. Hier volop verse ananas, bananen, pompoen enz. Hoop ook avocado te vinden

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *