HappyJuicy sapjes banner 728x90

Probeer Groene Smoothies | Eenvoudigweg Lekker!

Je gezondheid bepaalt voor een heel groot deel hoe jij je voelt. Als je goed voor je lichaam zorgt, heeft dit automatisch als gevolg dat je beter in jouw vel zit. Het is daarom verstandig om gezond te eten. Dit komt niet alleen je lichaam, maar ook je geest ten goede. Van gezonde voeding krijg je meer energie en daarmee ook levenslust. Kies daarom voor groene smoothies!

Als je groene smoothies drinkt, dan krijg je zin om dingen te ondernemen en je hebt geen last meer van de bekende after dinner dips. Ook zul je minder snel moe zijn. Daarnaast kan het er voor zorgen dat beter slaapt en minder last hebt van kleine kwaaltjes, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn of puistjes. Deze dingen kun je gemakkelijk tegengaan, alleen al door je voedingspatroon een beetje aan te passen. Natuurlijk vind je allerlei ongezonde dingen hartstikke lekker, maar je moet weten dat gezond eten ook heerlijk kan zijn. Het betekent natuurlijk niet dat je nooit meer lekker mag snacken. Dit kan met mate, zolang de basis maar gezond is.

Groene smoothies zijn goed voor je

Groene smoothies zijn gemaakt van groente of van een combinatie van groente en fruit. Groene groenten bevatten over het algemeen de meeste gezonde voedingsstoffen. Het is daarom jammer dat veel mensen, vooral kinderen, niet van (groene) groenten houden. Door ze te verwerken in een lekkere smoothie, kun je jouw kinderen toch verleiden om deze voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit doe je door er bijvoorbeeld ook fruit aan toe te voegen, zodat het geheel toch een zoetere smaak krijgt. Een lekker en gezond tussendoortje dus!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Avocado banaan smoothie met amandelen

Aantal personen:2

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten:

  • 1 avocado
  • 2 bananen
  • 1 handje amandelen
  • 300 ml melk

Bereiding:

Allereerst snijd je de avocado doormidden, tot aan de pit. Zo kun je de twee helften gemakkelijk van elkaar afhalen. Hol de avocado uit en doe de inhoud, zonder pit, in de blender. Daarna pel je de bananen en snijd je deze in stukjes. Ook deze kun je aan je blender toevoegen. Voeg ook de amandelen en de melk toe en mix het geheel goed door elkaar. Bij deze smoothie is er bewust gekozen voor melk in plaats van yoghurt, omdat avocado en banaan beide stevig vruchtvlees hebben, waardoor het niet dikker gemaakt hoeft te worden met yoghurt.

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Samenvatting
recipe image
Recept naam
Avocado banaan smoothie met amandelen
Voorberedingstijd
Bereidingstijd
Totale Tijd

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *