HappyJuicy sapjes banner 728x90

Een friszoete verrassende Banaan-perzik smoothie

Nederland wordt steeds gezonder. Steeds meer mensen in ons land vinden het belangrijk om een gezonde levensstijl te hanteren. Men sport meer, eet superfoods en schenkt aandacht aan een gezonde voeding.

Waar de gezonde voeding vroeger vooral voor mensen met veel tijd was, is er tegenwoordig geen excuus meer om niet gezond te leven. Mensen kunnen eenvoudig en snel een gezonde maaltijdsalade meenemen naar het werk, en de smoothie kan onderweg op de fiets op worden gedronken. Maak bijvoorbeeld eens deze banaan-perzik smoothie!

Smoothies zijn populair

De smoothie is misschien wel één van de meest populaire tussendoortjes van het moment. De smoothie is namelijk eenvoudig mee te nemen voor onderweg, en het maken van de smoothie duurt ook slechts luttele minuten – en soms zelfs seconden. Wil jij ook je eigen juices en sapjes maken? Dat kan! Wij hebben hieronder een lekker recept voor je neergezet. En wij beloven je: ben je eenmaal aan de smoothies, dan kan je daarna niet meer zonder!

De smoothie is eenvoudig onderweg mee te nemen. De smoothie is daarnaast erg goed voor het lichaam. Door het drinken van een smoothie zorg je ervoor dat je voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt. Je lichaam zal een goede weerstand opbouwen en zal zich dus beter kunnen weren tegen virussen. Een smoothie is daarnaast ook erg lekker. Je kan er ook voor zorgen dat je een vullende smoothie maakt. Dit is gemakkelijk te doen door bijvoorbeeld een banaan toe te voegen. Wanneer je echt veel energie nodig hebt, is het ook mogelijk om havermout of lijnzaad aan je smoothie toe te voegen. Maar eerst richten we ons op de banaan-perzik smoothie, een friszoete verrassing!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Banaan-perzik smoothie

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten:

  • 1 banaan
  • 2 perziken
  • 250 milliliter Griekse yoghurt
  • Eventueel een limoen

Bereiding:

Schil de perzik en snijd deze in stukken. Schil daarna de banaan en snijd deze ook in stukjes. Doe de perzik en de banaan in de blender en voeg vervolgens de Griekse yoghurt en de limoen toe. Mix het geheel enkele minuten en je smoothie is klaar om opgedronken te worden!

Tip:

Wanneer je niet in het bezit bent van een blender, is het ook gemakkelijk om smoothies te maken met een staafmixer. Zorg er in dit geval wel voor dat je het geheel mixt in een hoge maatbeker.

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Samenvatting
recipe image
Recept naam
Banaan-Perzik Smoothie | Een Friszoete Verrassing
Voorberedingstijd
Bereidingstijd
Totale Tijd

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *