HappyJuicy sapjes banner 728x90

Bananen-abrikozen smoothie met vanille soja/yoghurt

Het gebeurt nogal eens dat mensen het idee hebben dat een smoothie maken veel tijd kost. Dit komt misschien omdat ze dit nooit eerder gedaan hebben. Een voordeel van smoothies is namelijk dat ze erg snel te maken zijn. Daarnaast is het een groot pluspunt dat smoothies gezond zijn. Daarnaast zijn ze nog eens ontzettend lekker ook! Gezond én lekker kan dus wel een perfecte combinatie zijn. Smoothies zijn fruitig en verfrissend. Vooral in de zomer zijn ze heerlijk wanneer je ze ijskoud drinkt.

Je krijgt een hoop energie van smoothies, omdat ze boordevol belangrijke vitamines zitten. Dit komt doordat je er groenten of fruit in verwerkt. Veel mensen eten hier te weinig van, als je kijkt naar de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Als je meer gebruik maakt van smoothies, weet je zeker dat je toch voldoende stoffen binnen krijgt. Je kunt het zien als een gezond tussendoortje, maar het kan ook als vervanger van je ontbijt dienen als je de juiste ingrediënten gebruikt. Ook neemt je lichaam alle stoffen snel op, omdat een smoothie vloeibaar is.

Lekker en gezond

De vaak zoete smaak van smoothie is natuurlijk erg aangenaam. Dit is een groot voordeel van smoothies. Natuurlijk bepaal je zelf hoe zoet je de smoothie wil, maar als je er fruit in verwerkt, heeft het vaak automatisch al een zoetige smaak. Dit vinden veel mensen aangenaam en het mooie is dat het nog gezond is ook. Het bevat een hoop vitamines en andere gezonde voedingsstoffen, en dat maakt het tot een ideale aanvulling op je huidige eetpatroon. Daarnaast is het een aantrekkelijkere manier om groenten of fruit binnen te krijgen, vooral voor kleine kinderen die hier van nature een bepaalde afkeer tegen hebben.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Bananen-abrikozen smoothie

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten:

  • 1 banaan
  • ½ kopje abrikozensap
  • ½ kopje vanille soja/yoghurt
  • 1 theelepel agavesiroop

Bereiding:

Pel de banaan en snijd deze in stukjes. Doe dit in de blender, samen met de abrikozensap, yoghurt en agavesiroop. De siroop zorgt voor een extra zoete en volle smaak. Als je de banaan van te voren bevriest, zorgt dit voor een lekkere frisse beleving! Heerlijk voor in de warme zomer. Mix het tot een mooi egaal geheel en je smoothie is klaar om genuttigd te worden!

Geniet van de lekkerste smoothies en val snel kilo’s af!

Wil je de beste afslank smoothie recepten?

Bekijk dan de volgende pagina, daar leer je hoe en waarom je met smoothies kunt afvallen en meer energie kunt krijgen dan ooit te voren. Bekijk het nu:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in haar populaire smoothie afslank receptenboek:

  • Meer dan 50 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
  • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

Samenvatting
recipe image
Recept naam
Bananen-abrikozen smoothie
Voorberedingstijd
Bereidingstijd
Totale Tijd

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *